dml33 Papatya-Kokusu cnn.bn yatırmadım. Ama.burda okuduğum kadarıyla o iğne.sonrası normalms diye biliyorum
Papatya-Kokusu herhangibirkullanici benim dün baya hareketliydi 4 doz olmama rağmen bugünde tam tersi
Eri9999 Papatya-Kokusu içinizi ferah tutun hergünü aynı olmaz daha küçük hareket edecek yeri fazlasıyla var iyi haberlerini alırsınız inş 🙂
Papatya-Kokusu Pnrasel Bende dün 4 doz oldum 2ser tane 12 saat arayla dün bugüne göre baya hareket vardı bugün baya az tedirgin oluyorum ister istemez iyi olsunda gerisi mühim değil
Seher1213 Ay inşallah vaktinde gelir tek gebelik mi bende ikizlere hamileyim rahim uzunluğu kısa dendi çok korkuyorum erken Doğum için 🙁
Papatya-Kokusu Seher1213 tek canım benim rahim uzunluğu nerdeyse 4 suyum azaldı ve plesentam büyük ve aşağıda rahimde bebeğimi zorluyor onlar 😔
Seher1213 Papatya-Kokusu Allah hepimizin yardımcısı olsun bildiğin canlı bomba taşıyoruz resmen tek duam vaktinde gelmeleri
Barlas_mom Papatya-Kokusu Canım seninle haftamız aynı allahım yardım etsin kolaylığını versin inşallah yavrunu sana sağ sağlim sağlıcakla bağışlasın 😘 Psikoloji de çok önemli çok stres yapma pozitif düşün miniğinde hissediyor artık karnında umarım herşey sen ve bebeğin için çok güzel olur 🙏🏼
Papatya-Kokusu Barlas_mom Amin canım Allah razı olsun strest yapmamaya calıssamda yapıyorum ister istemez aklım sürekli onda iyimi acaba diye
Ozge2805 Papatya-Kokusu yok yok öyle inan düzelir bir kaç güne bende plmuştum ciğer geliştirici tansiyon yüksekliğinden doktoruma dedim doktorum igneden canım korkma dedi doğurdum 57 gün oldu 40 haftada suni sancı ile stresten tansiyonum çıkmıştı
Ozge2805 Papatya-Kokusu 35 haftada tansiyonum çıkmıştı o yüzden. Vurunmuştum her ihtimale karşı olursa düşmezse diye