minikkoalammm eymeninannesi123 😂 buda mı çıktı 😂😂 bunu da mı cinsiyete yorar oldular 😂😂 kız yok öyle birşey inanma ya kandırıyolr bi bu kalmştı ztn cinsiyete bağlamadıkları oda oldu çok şükür😂
Brcnalprslnlblg eymeninannesi123 su içerseniz idrarız açık içmezseniz koyu olur yapmayın Allah aşkına ya bu kadar da değil
Fundish eymeninannesi123 idrarım koyu ve erkek.enfeksiyon mu var şüpheliyim dedim bi sürü tahlil yaptırdım bişi çıkmadı.demir ilacı etkiliyor diye düşünüyorum
Gul-2407 Bütün koz bebek belirtilerini yaşadım yüzümde sivilcelendi midem de aşırı bulandı hatta idrarımda koyuydu ama erkek bebek geliyor ha bu arada karnım yuvarlak 😊
Hilal56 eymeninannesi123 oğlumda hep açık. Renkliydi şu anda hep koyu renkli bakalım kız mi olacak, 🤩
Nazli_ayar eymeninannesi123 İdrar rengi günlük içtiğin su miktarina bağlı olarak açık veya koyu oluyo cinsiyetle bı alakasi yok yani 😂😂
Ebeyim eymeninannesi123 olabilir normalde çok su içerim idrarım açık renktir hamile kaldığımı öğrendiğim haftadan beri koyu daha çok su içtiğim halde cinsiyet kızmış