Edanur_Dilek Göbek catlamasin diye ne sürdünüz ne zaman sürmeye başladınız fikir alabilirmiyim kızlar
sadem1 Edanur_Dilek 20. Haftadan beri zeytinyağını bi işlemden geçirip sürüyorum hiç çatlağım yok şu an 39. Haftadayım
Zehra9616 Edanur_Dilek en iyisi zeytin yagidir karnin belirginlesmeye basladiktan sonra surmeye basla cnm anca nemlenir
dakpinar- Edanur_Dilek hiçbir şey kullanmadım canım ben , çok su içtim , genetik diyorlar annem çatlamış , 5 gün önce doğum yaptım çatlağım yok , doğumdan sonra çatlar demıslerdı olmadı çok şükür. Su çok iç ama yine de kremlerle destekle 🌸
Semiha_ Edanur_Dilek 10. Haftamdan beri bio oil sürdüm ama toplasan 10-12 kez anca sürmüşümdür dikkat etmedim hiç ama sıfır çatlağım hiç çatlamadım genetik bence bu durum annemde 2 doğum yapmış ve çatlağı yok . Burada görüyorum arkadaşlar bir sürü ürün kullanıyorlar ama yinede çatlıyorlar çatlayacağın varsa engel olamazsın canım
sadem1 aynam bi tava seçip yıkayın sonra suyunu kurulayıp boş şekilde ocağa koyup tavayı kızdırın. Ocağın altını kapatıp tavaya zeytinyağı döküyoruz sonra yağ ılıklaşınca karnımıza sürüyoruz. Tavada kalanı temiz bi şişeye boşaltıp her gece yatmadan sürüyoruz. Yağın sıcak tavaya dökülme nedeni asidinin alınmasıymış. eski bi ebe tarifi bu .
AlyaEkmen_ Edanur_Dilek açıkçası genetik olduğunu düşünüyorum hiçbir şey kullanmadim yarın 36 haftam bitiyor henüz çatlamadım bundan sonra çatlar mıyım bilmiyorum ama bol bol su içiyorum birde bazen karnıma zeytinyağı sürüyorum ama sürekli değil aklıma geldikçe ama günlük surulse iyi olur bence 🤗
Zeysezer Edanur_Dilek 14. Haftadan beri lierac kullanıyorum her akşam 33teyim çatlamadım umarım da çatlamam 😬
[silindi] aydan beri bio oil kullandım ara ara şu bir aydır neredeyse her gün bişey sürüyorum bio oil bebek yağı boom butter hepsini dönüşümlü sürüyorum sürmediğimde kaşınıyorum. bir de duştan sonra da sinoz vücut peelingi diye bişey var onu sürüyorum oda yağlı yapıyor güzel hala bişey yok. 6. ayımdayım bu arada
bb000 Edanur_Dilek ben gebeligimi öğrendiğimden beri sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum yani cilt tipine göre de değişir deforme olma durumu ama ben 30.haftamdayim çatlak vs hiçbir şey yok. Önemli olan nemli kalması diyorlar doğal olan bir zeytinyağlı krem de bence is görebilir
Ozgebhb Edanur_Dilek şu an 18. Haftamdayım Mustelanın çatlak öncesi yağını kullanıyorum 1 aydır leke falan yapmıyor ya da yağ hissiyatı rahatsız etmiyor, ileriye doğruda zeytinyağı ve lieracın çatlak yağını kullamayı düşünüyorum
SekerAnne Edanur_Dilek 20. Haftamda kaşıntım başlayınca sürmeye başladım sanırım hafta da yanılıyor olabilirim , mustelanın kremini kullanmıştım ilkinde ama şu an çok pahalı geldiği için mustelanın yağını kullanıyorum
Ozge2805 Edanur_Dilek çatlayacağın varsa genetik olduğu için engel olunmuyor malesef ben 4 kutu lierac 2 kutu bio oil bitirdim göbeğimin ön kısmı çatladı ama çok degil tabi yinede kullan
Hayal11 Edanur_Dilek bio oil kullandım 12 haftadan itibaren Aynı zamanda Sinoz çatlak kremi ona ek doğal Hindistan yağı ve kako yağı Ara ara çok olmamakla birlikte kantoron yağı sürdüm 35 e kadar birşey yoktu 36 da inanaılmaz çatladım kesinlikle genetik canım 😇😇😇
Sedacyln Edanur_Dilek bende her gün hindistan cevizi yağı sürüyorum canım hem göbeğime hemde göğsüme 32. Haftadayız henüz çatlama olmadı hiç 26. Haftada başladım sürmeye