Melek-inci11 Kızlar yarın sabah 11 de sezeryan olucam 37+4 de 4. Sezeryanım olacak Genel olacak kendi isteğimle Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz Detayları anlatırım doğunca
marbling10 Melek-inci11 ben de Çarşamba olacapım inşallah 🥰 post açtım ama kimse Çarşamba doğurmuyor sanırım🤭 ya da herkes iş güç peşinde, bi ben boş dolanıyorum😂🤭
Sinem_20 Melek-inci11 Ben 26+2 yim 4. Sezaryeni mi olcam doğum hikayenizi merakla bekliyorum inşallah sağ salim kavusursunuz bebeğinize🥲🥰
hayat_23 Melek-inci11 Sormak degıl de Dua isterim banada evlat İcin Dua edin ❤️🤲 SAĞLIKLA GELSİN yavrunuz🤭
myram1 Melek-inci11 neden erken oluyorsunuz acaba ilk dogumum normalden sezeryana döndü 39 *5 di .. şuan 28 deyim inşallah 40 i beklemeden sanırım alıyorlar değil mi 🥰🙏
Melek-inci11 myram1 normalde ikinci sezeryan da 39+1 de oldum Gebeliğimde 16 haftalıkken sezeryan dikişlerim açıldı iç kanama geçirdim bebeğimi kaybettim uzun hikaye Şuan 4. İç kanama riskine karşı erken alıyorlar bebeğinde kilosu iyiymiş Ama doktorum 2. Sezeryandan sonra 39 haftayı beklemiyoruz dedi
myram1 Melek-inci11 anladım cnm çok çok geçmiş olsun rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin