tugbakya Merhaba şu an e bebekte göğüs pompaları indirimde. Baby plus tekli elektrikli göğüs pompası baya bi indirime girmiş. 300 tl ydi fiyatı. Tecrübeli anneler ve bilgi sahibi arkadaşlarım fikir verir misiniz hangi marka almak daha mantıklı olur.
eslemsi tugbakya o markayi cok kotulemislr bende arasitrma icerisindeyim sagarak besledim ilk bebegimi simdi yine hamileyim ilk isim pompa edinmek ama kafam cok karisik
Pretty_mommy tugbakya elektirikliyi bilmiyorum ama manuelini almıştım hic isime yaramadi zorla sağdım 1 defa göğüslerimi cok ağrıttı 🙄
Lulikli blessed arkadaşım kullanıyor wow müthiş de değil hiçbir işe yaramıyor da değil idare ediyor öyle diyordu
Dilekleklek tugbakya ben hem manuelini hem elektriklisini aldim ikisinden de cok.cok memnunum Yarik dudak kizim ememedigi icin sagip veriyorum
Bebegim000 Bende philips otomatik olanı düşünüyorum iyi yorumlar duydum bu ay içinde alacağım inşallah
burcin2021 Diamond mama elmas aldım ama kullanan var mı aranızda denedim ama sanki çekmiyo gibi ;) acaba doğumdan sonra mı başlar çekmeye anlamadım
kuyucadisi_liva burcin2021 yorumlarina bakarak aldim bende ve inanilmaz guzel hem masaj ozelligi var hemde cekim gucunu ayarlayabiliyosun.bayadir arastiriyordum…kendim denemedim henuz dogum yapmadigim icin.ama dogum yapan bir arkadasima bunu almasini onerdim.aldi ve denedi gayet memnun kaldi.basta sutu hic gelmemisti ama bu elektrikli pompayi denedikten sonra sutu baya artti.onceki gebeliginde lansinoh kullanmis ama bunun kadar iyi degildi diyor. Yani bence sende doguma kadar bekle oyle dene.suan sutunu bosa harcama.bebegin icin sakla 🌸👼🏼
Bade256 tugbakya canım ben 3 sene önce e bebekten aldım baby plus ve çok ta memnun kaldım hatta bi arkadaşıma verdim oda kullandı. Şuan başka bi arkadaşıma verdim bana dua ediyo çok işimi gördü diye. Benimki çiftliydi sadece
Hellili tugbakya bende baby plus diye bi marka kullanıyorum baya memnunum çift sağım yapılabiliyor hemde beş kademesi var şuan baya iyi gibi