Bebiscann Elfs çok az 0-3 alın, çabuk büyüdüğü için az kullaniliyor, ben 0-3 ve 0 beden karışık almıştım, bebeğim şu anda 2 ay 1 haftalık ve 0-3 aylıklar da küçüldü gidip kıyafet aldım
Mminikmucizemmm Elfs biraz kıyafetin kalıbına da bağlı ben bazı 0-3 ay tulumlar almışım bildiğiniz yenidoğan bazı 3 aylıklar da 6 aylık gibi
Elfs Karanfill aldığım bazı ürünler ya yenidoğan diye geçiyor ya da 1-3 ay o yüzden kafam karıştı sanırım yenidoğan 1 ay
Elfs Karanfill LCW’den bir de ebebekten aldım yenidoğan 3 takım var 2 takım daha olacak 5 yeter mi? Diğer hepsi 1-3 ay almışım
yarenaygk34 Canım benim oğlum 3120 gr doğdu yeni doğan almıştım baya 0-3 ay çoğunu giyemedi 1 ay anca giydi çünkü bir aylık kontrolde kilosu 4 ü geçti boyu da 5 cm uzadı sütüm yaradı heralde o yüzden 3-6 aylıkları almak mantıklı
Elfs yarenaygk34 kilolu da doğmamış neden olmadı ki kıyafetler belki aldığınız yer ebatlarından kaynaklıdır. Herkes hemen büyüyor diyor evet ama o arada da giyecek kıyafet lazım 0-3 aylık da bulamadım 1-3 var genelde 0-3 ler hangi markada var genelde?
Elfs Mminikmucizemmm aldım yine de bir takım daha yetmezse doğunca alırım olmadı 2 takımda evde giyebileceği şeyler vardı 1 tane hastanede 2 takımda hastane Çıkışı alacağım yeter herhalde
Mminikmucizemmm Elfs bir de tavsiyem kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama yenidoğan alacaklarınızı son haftalara atın ben çok küçük parça almışım bebek iri gidiyor ve birçoğu giyilemeyecek belki ben üzüldüm baya bir sürü para yok yere gitti 20.haftada almıştım o zaman bilemedim tabi iriliğini
Aysee_35 Elfs ben 2 takım hastane için yenidoğan aldım onun dısında 1-3 aldım. Kayınvalidem şimdilik kadar al olmadı gider alırız iki dk yada sen gider alırsın gelirsin dedi. Ondan gerek yok dedim yeterli aldıklarım. O sekilde yapabilirsin. Mesela 1 ay seni götürsün yeter
Elfs Aysee_35 evet eksik olursa alınır ama 2 takım az bence. Arkadaşım 1 hafta önce doğum yaptı hastanedeyken 6-7 saatte 2 kere değiştirmişler üstünü 3. Takım üstündeydi Kakası cıvık oluyor çıkar emzircem diye uğraşırken üstü süt olur ıslak durmasın diye değiştirirsin bezini alırken çişini yapabilir mama verirsin kesin üstü kirleniyor o zaman.