Ahsenn DilekAdekaErkara ne güzel ya.. çevremdekilerde sen takıntısısın diyor ama anlamıyorlar. Gidicem bende hale hanıma sanırım
DilekAdekaErkara Ahsenn banada takıntılısın diyolardı ama bu güven meselesi. doktoruna güvenmezsen nasıl rahat bi hamilelik geçircen ki.sen içine sinen doktoru bul gerisi geliyo zaten.eşim bile diyodu artık bi doktorda dur diye😀
Atalanteee Esra Günay'dan memnun kalmadım.Bilgilendirme ve yönlendirme hiçbir şekilde yok.Hastası hakkında bilgi almada yok.Hızlandırılmış bir muayene tahlil o kadar.Tahlil sonuçlarını bile ayakta konuştuk.Onda bile eksik bilgi aldım.Az önce sistit enfeksiyon olduğumu e nabızdan öğrendim.Bende de suç var.Daha çok araştırmalıydım.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Atalanteee Esra Günay'dan memnun kalmadım.Bilgilendirme ve yönlendirme hiçbir şekilde yok.Hastası hakkında bilgi almada yok.Hızlandırılmış bir muayene tahlil o kadar.Tahlil sonuçlarını bile ayakta konuştuk.Onda bile eksik bilgi aldım.Az önce sistit enfeksiyon olduğumu e nabızdan öğrendim.Bende de suç var.Daha çok araştırmalıydım.Allah herkesin gönlüne göre versin.
deletedmom832 Ahsenn eşim yüzünden bölgeden yüzyıla geçtim 3 aydır orda takibim zarife hanım doktorum cok tatlı kibar ilgili biri ben çok memnunum 🤗