incikinannesi 2 gündür sanki ağır spor yaparsınız da böyle kasıklarınız ayrılır bacağınız geri kavuşmuyor birleşmiyor gibi olur ya anlatabildim mi bilmiyorum öyle bi ağrı var sizde de oldu mu nedeni acaba bebek büyüyor diye mi yardımcı olursanız sevinirim🌸
Bebiscann incikinannesi canım çok yaşadığın ağrılar çok normal seni çok iyi anladım, büyüyen bebeğe yer açan rahim kasları geriliyor ve ağrı yapıyor endişelenme, çok rahatsız olursan doktoruna danış canım geçmiş olsun
Busra2013 incikinannesi normal cnm rahım yuksrı cıkıo bebek agırlasıo tam oslrak kac haftalıksın ? Benım 25 haftadsn berı o agrılarom var saga sola donuom vajına kemıklerom agrıo sag kalca sag bacak agrıo yuruyunce fln fazla ayakta durunca suan 28+5 hala var agrılarım normal ama
incikinannesi Bebiscann 27 haftalık olduk bugün çok teşekkür ederim 🌸 bacaklarım ayrık gibi🤭biraz daha bekliyim soracagım doktoruma
incikinannesi Busra2013 27 haftalık olduk bugün çatı kemiği ağrısı diyorlarmış sanırım ciddi bişey olmasından korktum serklajlıyım da
Bebiscann incikinannesi bende öyleydim kuzum çok zordu bir an önce bitsin diye dua ediyordum doğumdan sonra geçti çok şükür
incikinannesi Bebiscann Maşallah allahım bizlere de nasip etsin serklajlıyım 28 ilk kademe dedi doktorum gün sayıyorum inşallah