Nur-98 marbling10 merhaba kontrolden geldik sancım çıktı muayne etti o yüzden açılmam varmı diye açılma olsaydı hemen doğuma alcaktı ama yokmuş o yüZden aksi durum olmazsa perşembeyi bekliyoruz 😊
marbling10 Nur-98 ay güzel haber 😍😍 teşekkür ederim unutmayıp yazdığınız için☺️☺️ inşaallah hayırla zamanında gelirler🤲🏻🤲🏻
Nur-98 marbling10 teşekkür ederim ne demek..inşallah perşembe günü gelicekler bakalım ilk doğumum biraz korkuyorum 😊
marbling10 Acemianne__ hryecan yok ya niye anlamadım🤭🙄😂 bi gariplik var bilemedim. Hazırlıklar tamam, ailem geldi oturuyoruz. İnşallah tamamdır yanş🤭🤲🏻
ebruzb marbling10 canım ne yaptıınn😍 ben doğurdum çok şükür 🥰 ama çok zorlandım ya sezaryen çok zormuş ağrılarım hala var inşallah çabuk toparlarım 🥺
marbling10 ebruzb Drydgs Ay ben de doğurdum çok şükür iyiyiz☺️🤭 sezaryen zormuş evet gerçekten 🤭 bir daha düşünürken baya etkili olacak bu tecrübem. Olumsuz bir doğum yaşamadım çok şükür. Ağrılar da normal gibi yani☺️ hayırlı olsun ikinize de ayrıca inşallah 😍
Drydgs marbling10 canım nasılsın bebiş doğdu mu benim oğlum doğdu çok sukur iyi emzirdim sende durumlar nasıl iyimisin
denizin_annesii marbling10 canım nasılsın naptın doğum oldu mu durumun nasl bebisin nasıl 🥰🤗 umarım ikimizde iyisinizdir sağlıklı doğmuştur 😘🤰👶
ebruzb Zehraaaaaaaaaaa olumsuz bir doğum yaşamadım çok şükür fakat yatıp kalkarken çok ağrılarım oluyor otururken falan o kadar değil ama yataktan kalkış beni çok zorluyor herkeste farklıdır elbet siz korkmayın 🙏🏻☺️