Drydgs marbling10 canım nasılsın bebiş doğdu mu benim oğlum doğdu çok sukur iyi emzirdim sende durumlar nasıl iyimisin
dudininannesi marbling10 Aynı gün doğum yapıyoruz 🥰 Salı günü pcr testi vericem birde anestezi doktoru görecekmiş beni. Çarşamba günü 6 buçukta yatışım yapılacak. 8-9 gibi de kızımı kucağıma alacağım inşallah 🙏♥️ Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏☺️
marbling10 dudininannesi aminnnn🤲🏻🤲🏻 bana erkenden gel dediler ama kaç olduğunu söylemediler. Yarın gideceğim rapor almak için, saati sorayım bari 🤭
ebruzb marbling10 kız 😍 bizim de yanımızda yatacak ahşap anne yanı aldık odası dediğim de dolabı falan 🙈😂 çikolata yaptırdık ama hastaneye de biraz götürsem mi acaba diyorum gelen mutlaka olacak çünkü normalde ev ortamı için yaptırmıştım kararsızım biraz 🙊 bide hastane çantama kahve koymayı unutmuşum az önce aklıma geldi hemen ekledim 😂 baş ağrısı oluyor diyorlar sanırım su ve kahveyi çok tüketmek gerekiyormuş 😮💨🤷🏻♀️
marbling10 ebruzb evet ben de alacağım, ısıtıcı ekledim de kahve koymadım 🤭 çikolatayı ben de götürüp götürmeme konusunda kararsızım bilemedim bu kez de hemşirelere falan vermek gerekir mi acaba. Hemşireler için başka bir şey yaptırdık onu vereceğiz ama
elizli_gunler ebruzb benim de 39+2 olmuş olacak, aslında geçtiğimiz hafta alalım demişti doktor ben biraz daha beklemek istedim 🙏
ebruzb marbling10 biz başka bir şey de yaptırmadık sadece isimli çikolata yaptırdık 🙈 sanırım biraz hastaneye biraz eve bırakırım 🤭 ısıtıcı almadım ben sıcak su buluruz sebil vs en kötü kafeterya var falan diye düşündüm
marbling10 kivirciginannesi ahahah🤭😂 oğlak olsun diye ne taklalar attım suS sus🤭🤭 niye oğlak olmasın sence?
kivirciginannesi marbling10 kız kardeşim oğlak. Asla anlaşamam. Aşırı inatçı dik kafalı. Gel gör ki kızım erken doğup oğlak oldu😒 şimdi 39+1 deyim sanırım bu da oğlak olacak. Kaç kurtar kendini de onu da😂 oğlaklar en çok kendini üzüyor bi de. Kendini üzeceğine yay olup başkasını üzsün🤪
ebruzb elizli_gunler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 Bende normal doğum bekliyordum çatı darlığı çıktı riske atmak istemedim
marbling10 ebruzb şu basit usul kahve makineleri var ya, ondan götürüyorum. Varsa alabilirsiniz yanınıza
Nur-98 marbling10 36+2 yiz şuan 3 hafta önce gelmeye kalktılar bi gece hastanede kaldım ilaçlar iğneler falan 3 haftadır duruyolar ama 2 gündür karnım bi değişik çok sert ve aşağıdan aşırı baskı hissediyorum bişe olcakmış gibime geliyo 😌 evet 2 tane ponçik 😊 balıklarım diye seviyorum ben onları 😄 tek yumurta ikizi oğluşlar ☺️
marbling10 Nur-98 maşllah maşallah zamnında sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻 hftanız da iyi bence ikizler için.
ebruzb marbling10 maalesef 🥺 neyse artık tek eksiğimiz o olsun hallederiz bir şekilde 🥰 haberleşelim inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi😍
marbling10 ebruzb aynen ya sıcak su her türlü bulunur boşver hiç dert etme. Haberleşelim evet inşallah 🥰 inşallah güzel ve rahat geçer
Nur-98 marbling10 inşallah perşembeye dururlar yine 3 gün bile çok önemli küveze girmelerinden çok korkuyorum onları bırakıp eve gitmek istemiyorum 😕
ebruzb marbling10 canım ne yaptıınn😍 ben doğurdum çok şükür 🥰 ama çok zorlandım ya sezaryen çok zormuş ağrılarım hala var inşallah çabuk toparlarım 🥺