Cerenturgay Nerdeyse her hafta kontrole gitmek istiyorum herşey yolundadır değil mi diye 🙈 sizde de durumlar böyle mi . Hareketlerini hissetneyonce sanki içeride herşey yolunda mıdır acaba diye bı panik oluyorum nolur beni rahatlatın 🥲🙏🏻❤️❤️
ipekveannesi Cerenturgay 10 haftalık olduk bugün ama sabah kahverengi leke geldi korkuyorum o yüzden doktorum sabahtan burda ol dedi ama içimde korku var inşallah bir sıkıntı yoktur 😥
Seval88 Cerenturgay deneyim Li aynı zamanda 2. Bebeğimi bekliyorum ama bu sendeki düşünce bende de var 🙈🥰
NiceNice Cerenturgay canım 10 tane de bebek doğursan 11. Gene aynı şekilde merak edersin diye düşünüyorum benimde 2. Bebeğim senin gibi çok merak ediyorum ama kendimi frenlemeye çalışıyorum tavsiye ederim kendini frenle hamileliğin tadını çıkar sonra çok arıyor insan bu günlerini özlüyor yani.
Ezgicck Cerenturgay aynen benim bende 10+4 oldum bugün bulantım falanda hiç olmadı sürekli aklım bebişte iyi mi diye merak ediyorum ay sonunda kontrolüm var 2 li testler için kontrol aydan aya olunca zaman geçmiyor 🥰
Cerenturgay ipekveannesi korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz güzel düşünün bu haftalar da yerleşme kanamaları da olabiliyor . Bolca dinlenin doktora gidene kadar 🙏🏻
Orsem ipekveannesi inşAllah hiç bir sıkıntısı yoktur bebişin 🥰 benim de o hafta da oldu gittim sağlıklıydı günlük 1 progestan fitil verdi yerleşme tutunma lekelenmesi olabilir dedi bana doktorum
Cerenturgay Seval88 ahh saglicakla gelsin indallah kuzucuk 😍 o zaman bunun ilki sonu yok hep aynı endişe . 🥲
ipekveannesi Cerenturgay 2 yaşında bir kızım var onunla ne kadar dinlenebilirim bilmiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum. İnsan ne kadar tecrübeli olursa olsun böyle şeylerde herşey uçup gidiyor aklından 😑
Cerenturgay NiceNice herkes aynısını söylüyor ama işte bir endişe bir heyecan 🙈 bı sıkıntı olsa belli olur zaten değil mi
NiceNice Cerenturgay allah korusun daha ufak kötü birşey olsa kanama vs olur. Sen iyi düşün iyi şeyler olsun….
Cerenturgay Ezgicck kesinlikle zaman geçmiyor 🙈🙈 hayır işin komiği bir de ben hemşireyim 😅😅 bıraksalar elimde ultrason probu ile gezicem
selos1210 Ezgicck Merhaba hiç bulantınız olmadı mı ? Benimde hiç bulantım olmuyor sadece sabah erken saatlerde mide ağrısı yanması gibi bir ağrım oluyor o kadar sizinde böyle miydi acaba?
Ezgicck Cerenturgay ay sizin yerinizde olsam kesin bende öyle olurdum sürekli kadın doğumun kapısında 😂😂
Ezgicck selos1210 yok canım çok şükür hiç olmadı sadece arada hafif kasık ağrıları oluyor bide göğüslerde hassasiyet o kadar 😊
mucizem42 Cerenturgay benim bulantım oluyor 6 haftada başladı 9 dayım geçmedi bir türlü agrilarimda var halen karnın üstüne yatamıyoruz yan yatarken her yerim ağrıyor ama sağlıklı olsun da razıyım 🙏
Cerenturgay mucizem42 benim de 6 haftada bulantılarım ve kusmalarim başladı 9 u bitirmek üzereyim bı tık rahatladım . Beyaz leblebi ve çubuk kraker çok rahatlatıyor denemek isterseniz aklınızda olsun
mucizem42 Cerenturgay evde onlarla geziyom canım onlar içimi kiyiyor benim zorla yiyom birşeyler sonra çıkarıyom geri inşallah geçicidir son haftaya kadar böyle zor
Aslanirem Cerenturgay al benden de o kadar 7 haftalığım hergün farklı birşey ile uyanıyorum kalbi durdu mu iyi mi gerçekten saçmalıyorum
ipekveannesi Orsem doktordan geliyorum şükür bebeğim gayet iyi 🤗 ilaç vs gerek yok dedi bol bol dinlenmemi tavsiye etti
Orsem Cerenturgay hiç sormayın ya 11 haftaya girdik 2-3 gündür kasıklarım ağırıyor mide bulantısı derken korkuyorum bende bişey mi oldu diye bizim de Ocak 3 de kontrolümüz var o zamana kadar nasıl bekleyecem hiç bilmiyorum 😔🤦🏻♀️