Ellaa Kizlar spinal sezaryende cok mu agri oluyor Dikis agrisi dayanilmaz mi Iki hafta sonra olacagim cok korkuyorum
Semos55 Ellaa hıc hıııc agrısı yok ewet ılk ayaga kalktıgında oluyoda Sonrası kolay Gercekten hıc korkcak bısey yokmus ben tobe olmam dıyodum amalıyathaneye gırdım herkes dedı bayıltmayalım spınal ol dıye cok buyuk konusmustum asla spınal olmam nasıl oluyolar die😅 Ama smdı yıne olsa yıne spinal olurum hıc bısey hısetmyosunkı zaten 10 dakka bıle olmadan bebegı cıkaryolar tek sorun ne bılıyomusun amalıyathanede usuyosun gerısıı cok kolay😅 Bak wallahı hıc korlulcak bısey yokmus kac yasındasın bılmıyorm ama ben 19 yasındayım ben yaptysaam herkez yapar benım hıc agrım sızım olmadı bak spınal oldum ertesı gun 12 saat yola geldım ewıme sen dusun yanı ınsallah hemen oldu bıttıye gelır senınkıde 🙏 Hayırlı dogumlar 😘 Sag saglım kucagnıza alırsınız ınsallah o kadar guzel bıseykı asla korkmaa komple bayılmaktan daha kolay emın ol yatyosun masaya 5 dk sonra cocugu goruosun 🙏 Ben dıyrum amalıyata basladınzmı hayır dedıler sen bı sakın ol baslıycagaz dedıler halbıki cocugu bıle cıkarmıslar😅 Bıraz uzun oldu hakkını heelal et 😘
Harunnisa Ellaa dikis yerinde haifif sizlama oluyor o kadar ben iki sezeryan oldum ilki genel ikincisi spinal spinal daha agrisiz geldi bana simdiki nasil olur bilemem
Ellaa Semos55cok tesekkkyr ederim canim Ilk dogumum olacak benimde tecrubesizlik cok kotu insan cok korkuyor Peki karnina bastirma islemi oldumu sende Cok aci veriyor mu
Busraa11 Semos55 ayy bende pazartesi spinal sezeryan olmayı düsünüyorum bu msjı okudugum iyi oldu icim rahatladi herkes olumsuz seyler söyldi bna korkmadan grecegim amelyata insallah 🤗
Cnnhls Semos55 Benimde bayramdan sonra 38 . Haftamda olucak 3 eylülde o kadar iç acıcı olumlu şeyler yazmışsın ki içim rahatladı cidden Allah razı olsun 😍🤗
Ayco @Harunnisa Semos55 bende öle istiyorum ama bi yakınım bana marmarada aynı şekilde biri dogum yapmış felç kalmış dedi bnde çok korktum siz hangi hastanede dogum yaptınız bn cok etkilendim duyunca😞
Semos55 Ellaa ewet oldu ama amalıyatta basıyolar oda uyusukkene hıcc acı yok hııc hısetmyosunkı onlar basıyolar ama boyle ıkı uc sanıye cok hafıf hısedyosun oda acı degıl zaten bır agırlık warmıs gbı hıc korkulcak bısey yok melekk allah ınsallah tez wakıtte kurtarır😘😘😘
Gulkar Ellaa 37ye girdim bayram sonrası 38 bitmiş oluyor spinal ne oluyor bilmiyorum ama yarim narkoz almak istiyorum
Ellaa Gulkar banada 38 dolsun oyle alkriz dedi 36 haftaligim Bayramdan sonra alicak galiba Evet yarim narkoz spinal oluyor Bendevoyle istiyorum
Gulkar Ellaa aynıyız bayram sonrası pazartesi gideceğiz o hafta hangi gün olursa inşallah bayramda bi sıkıntım olmaz 😊
Harunnisa Ayco ilk spinalde bendede felc gecirme durumu gibi oldu aksam ignenin etkisi gecince felcli gibi hareket edemiyordum ama bana kafein yuklemesi denilen bir serum taktilar hemen gecti belki o serum olmasaydi bende felc gecirebilirdim onun haricinde gercekten rahat bir dogumdu dikislerim acima yapmadi ben yatmayi sevmem dogumdan sonra hemen kalkarim bir daha da kolay kokay yatiramazlar beni
Ayco Harunnisa anladım insan korkuyor ya hangi hastanede dogum yaptız hayırlısıyla su dogumu bi atlatsam başka bişey istemiyorum
Harunnisa Ayco biri corluda biri sinopta bu seferki daha belli degil nerede olacagi tasinma durumumuz var
Busratye Semos55 çok güzel yazmışsınız 😊 benim daha ne olacağı belli değil ama bende sezeryanın kesilip biçilme kısmından korkuyorum :)