bsnrd Günlük kaç adet çay, kahve içiyorsunuz yada zararını gördünüz mü canım her gün kahve içmek istyr ama çayda iciyorm 32haftalgm🙂
tugbaacng bsnrd çay sevmiyorum zaten. Kahve de günde 2 fincan içilebilirmiş, googlede yazıyor ölçüsü bir fincan türk kahvesi yanılmıyorsam 70 ml kafein. Ama nescafede filan daha yüksek onu içmemek gerek.
Lulikli bsnrd kahve içmiyorum çayı da bazen yarım kupa falan içerim onu da açık içiyorum zaten çay kahveyle çok aram yok 😅👍🏻
Deletedmom_6 bsnrd 2 fincan çay içiyorum kahve hiç içmiyorum çünkü doktor nedense içme dedi ama bildiğim kadarıyla 200ml içilebilir
Gizmos @bsnrd ben de merak ediyorum 😅 ben kahve içiyorsam çay içmemeye çalışıyorum. Çay da içersem en fazla 2 çay bardağı ve çok açık içiyorum. Sabahları genelde şekerli canım istiyor 🥺 makul olduğu sürece sorun olacağını hiç sanmıyorum
bsnrd Yaaa ben direk Nescafe 2si1 arada iciyorm ya .Türk kahvesi hiç sevmyrm valla çay da içiyorum ne olack böyle dogumad a az kaldı 😁normlde daha fazla içerdm ama bebiş olunca mecbr azalttm.