Nslhn97 Cicekdeniz ateşim çıktı kemik ağrısı belden asağı . Birde ayağa kalktığımda kafamın içi ağrıyordu
yaseminan Cicekdeniz ben pozitif çıktıktan 2 gün sonra tat koku kaybım gitti bu hastalık tamamen beslenmeye bağlı canım iştahsız olsanda yemeye çalış
Cicekdeniz yaseminan aynen benimde canım 2 gün sonra gitti tat koku, aynen iştahsızlık var sabahtan beri ama elimden geldiğince beslenmeye çalışıyorum bende bebeklerimiz için artık 🙏🏻🤍
yaseminan Cicekdeniz bide canım duş çok önemli hergün duş al ve duştan çıkmadan bir kova suya bir su bardağına yakın sirke koy onu tüm vücuduna dök ben o su ile gargara yapıp burnuma çekiyordum mikropları öldürüyor
RefBrs Cicekdeniz merhaba hamileliğimi öğrenir öğrenmez kalp atışının ertesi günü pozitif çıktım bu süreçte bana en iy gelen ballı süt ve öksürük için çam kozalağı pekmezi kesinlikle deneyin ne yaptıysam öksürüğüme iyi gelmedi bitek o pekmez kesti
Cicekdeniz RefBrs teşekkürler tavsiyeniz için kayınbabam sağolsun getiriverdi dediğiniz pekmezden gün içerisinde ne şekilde kullanıyordunuz
Cicekdeniz yaseminan çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, bugün 4.günüm inşallah ben ve tüm covidliler hafif bir şekilde atlatırız bu süreci 🙏🏻
RefBrs Cicekdeniz çok öksürüğüm varken tıkandıkça içiyordum daha sonra sabah öğlen akşam şeklinde içiyordum şeker hastalığınız yoksa böyle yapabilirsiniz tekrar geçmiş olsun
ZDM Sevgili anneler, kan sulandırıcı iğne kullanmanız gerekebılır. Lutfen takıplı oldıgunuz doktorunuza durumu bıldırınız.
Cicekdeniz Nslhn97 benim bugün hafif geçti sayılır canım öksürük ve bacak ağrısı var işte sadece dün kanıma baktırdım covid kandaki pıhtılaşma değerinin biraz yüksek çıkmasına neden olmuş iğne başlandı bana sen nasıl oldun kan değerlerine baktırdın mı canım
Cicekdeniz Nslhn97 corasprinde kan sulandırcı canım benim gittiğim doktorda corasprin verecektim ama doğuma birkaç haftası olan gebelere vermiyoruz dedi
Cicekdeniz Nslhn97 kan sulandırıcı vermiş zaten canım sana baktırmaya gerek kalmamış, benim ilk gittiğim gün ne kanımdaki değere baktılar ne kan sulandırıcı verdiler bende o yüzden gidip baktırmıştım