Anneminnos Adetin 1. Günü başlayarak kaçıncı günde yumurtlama gördünüz arkadaşlar .şuan 16. Gundeyim hala goremedim
Deletedmom_85 Anneminnos ben reglden 3 4 gün sonra yapmaya başladım. Bu ayın 8 9 u gibi yumurtlama gördüm. Yani regl gününle beraber sayarsak 8 9 gün sonra yumurtlama gördüm. Regl döngünüz kaç günde bir?
Ilkayy Anneminnos olabilir 30 günde bir görenler genellikle 17 . Gün ve sonrası görüyor eğer yarın 17 günse bugün ve yarını değerlendir
Deletedmom_85 Anneminnos aslında 28 falansa sizinde görmüş olmanız gerekirdi diyeceğim de yanlış olacak. Çünkü mevsimsel hormonal insan değişiyor her ay. Bi ay Diğer ayı tutmuyor
Deletedmom_85 Anneminnos bana 16 17. Günler yumurtlama olabilir gibi geldi. Diğerlerinden daha koyu regl tarihiniz ne zaman?
Smeyyeer Anneminnos Evet hala olmamış bende ebru ablanın ovulasyon testlerini kullandım 22.gun yumurtlama görmüştüm sakın bırakmayın devam edin ☺️
Melek1111 İlk ay 27. Gün gördüm .normalde adetim düzenli 31 günde birdi .ikinci ay 16. Gün gördüm üçüncü ay 17. Gün yumurtlama gördüm ve hamile kaldım
Deletedmom_85 Deletedmom_85 bu ay 3 test yaptım elimde o kadar kalmıştı. Ama zaten 6 sında yapsam belki hiç çıkmazdı 7 si bile silik çünkü