Seydanuurr4 kuzum belki konuyla alakası yok ama ben sana bir örnek vermek istiyorum. Kafanın rahat etmesi açısından benim kuzenim recall healing terapisi yapıyor. Tanımı ise şöyle
Recall Healing, modern tıp ile işbirliği içinde, hastalıkların ardındaki duygusal çatışmaları keşfedip, açığa çıkartarak, kişiyi iyileştiren, tamamlayıcı bir sistem
Bir kadın düşün. Bebeğini kaybetmiş doğmuş Bi kaç yaşına gelince vefat etmiş. ikinciye gebe kalıyor
O sağlıklı doğuyor büyüyor ve evlenme çağına gelince evleniyor. Kadının kızı evlenen kişi gebe kalıyor 2 3 4 sefer sürekli düşük yapıyor sağlıklı doğum gerçekleşmiyor bir türlü
Sonra recall healing terapisine başvuruyorlar. Terapist bunlarla görüşüyor çocukluk bebeklik çağına kadar altta yatan sorunu bulmak için. Çünkü artık bu psikolojik orası aşikar
Sonra kadın Bi gün terapi de diyor ki benim Bi kardeşim olmuş ama yaşamamış. Şimdi benim de çocuğum olursa o da yaşamazsa o da vefat ederse diye sürekli bunu düşünüyormuş ve beynine onu o kadar inandırmış ki kadın her seferinde hamile kalıp çocuğunu düşürüyormuş doğurmak istemiyor ya çünkü yaşarsa o da doğsa bile benim kardeşim gibi ölürse mantığıyla vücut düşüncelerine bir tepki olarak çocuğu atıyormuş kabul edemiyormuş.
Sonra kadını artık o psikolojiden seanslarla konuşarak çıkartıyorlar. Senin bebeğin sağlıklı olacak doğacak büyüyecek vs
Kadın buna beynini inandırdığı an. Hamile kalıyor
Uzun oldu kusura bakma canım. Sadece daha iyi anlayabilmen için yaşanmış bir olayı anlatmak istedim. beynine neyi inandırırsan vücut onu gerçekleştiriyor.
İnsanı yöneten beyindir bunu unutma
Şimdi güzel düşün güzel olsun lütfen 🌸