Atamtuba
Cinsel ilişki ve bol bol çatı muayenesi 😂😂
Ağrım var diye git çatı muayenesi ol İnan ki tetikliyor açılmayı ben doğum yapalı 11 gün oldu normal doğum yaptım ağrım var diye hastaneye gittim 3 kere çatı muayenesi oldum ertesi gün tam duş alırken genital temizliğimi yaparken elime nişanım geldi o günün gecesi bi tuhaf oldum sancılarım başladı ilk gebelik olduğu için biraz beklemek istedim belki yalancı sancıdır diye sancılarımı takip etmeye karar verdim evde oturuyorum saat 12de 5 dakikada bir 30 saniye süren sancılarım vardı sabah 4.30 kadar evde dişimi sıktım sonra dayanamadım eşime beni hastaneye götür dedim bi gittim açılma 5.5 cm yatış verildi sabah 10na kadar kendi sancımla açılma 7.5 cm oldu sonra bebişimin suyunu patlattılar hemen sonra suni sancı verdiler direk 70cc den 2 saat suni sancı çektim öğlen 12.20de prensesimi 3 ıkınmayla kucağıma aldım (ama öldüm öldüm dirildim sinir krizlerimi dersin serumları sökmek mi dersin beni artık bırakıp gidiyorlardı kovuyordum ebeleri doktoru 😂😂😂 gına gelmişti artık onlar serum takıyor ben serumları çıkarıyordum her yerim kan olmuştu 😂😂😂 ama korkulacak İnan hiçbirşey yok gene hamile olsam gene normal doğum yaparım 😂😂😂