Meltem93-22 Merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim ama dünden beri yürüdükçe hatta ayğımı bile hareket ettirince bel ve genital bölgede ağrı var sizde de böyle bir durum oldu mu?
hamisanne_63 Meltem93-22 bende 33 üm cok agrım var artık belimde ve genital bölgemde ayakları var sanki bebeğin her tekme attıkça orası acıyor 😣 eğilemiyorum hemen agrı giriyor rahat hareket edemiyorum cok yürürdüm artık yürüyemiyorum 🙄
Limonveannesii Meltem93-22 artık bel ağrısından ağlamak istiyorum oturamıyorum yatamıyorum uyuyamıyorum ayakta kalamıyorum ne yapsam belime ağrı giriyor nasıl geçecek bilmiyorum napacağım bu konuda da bir fikrim yok
yaseminan Meltem93-22 bende 32+4 haftalığım 28. Haftadan beri bacak ağrısı Çekiyordum doktorum kalsiyum yazdı onu almaya başladığımdan beri bacak ve kemik ağrılarım azaldı
Meltem93-22 hamisanne_63 bnm ki tekme gibi değil sürekli adım atarken ayağımı oynatırken bile ağrıyor sanki bel fıtığı gibi garip bir ağrı. Eve canım eğilmek bile işkence😔
Coldlittleheart Bende 33+2 inanilmaz bel sirt genital agrilarim var arada sag bacagima kramp giriyor bundan once hic agri yasamiyodum hamile degildim sanki ama bu hafta inanilmaz agrilar yasiyorum ne oturabiliyorum ne ayakta ne yuruyorum doguma kadar boyle gidicek sanirim
Meltem93-22 Limonveannesii evet ya çok kötü bir ağrı adım attıkça da acıyor magnezyum filan da kullanıyorum ama bacak ağrısı gibi de değil adım atınca bel ve kasığıma ağrıyor ve sürekli 😔
Caglaluna Benim 30. Haftada çok şiddetliydi. Şimdi 33. Haftadayız hafifledi ama halâ devam ediyor. Bacak, kalça, bacak arasındaki kemikler, genital bölge hep ağrıyordu
Meltem93-22 yaseminan canım bnde magnezyum ve kalsiyum alıyorum 3 haftadır ama bu hafta daha çok bir ağrı başladı adım atarken yerimden kalkarken bel ağrım çok arttı