minik4550 SARAras61 muayene 150 tl sezeryan için 3200 tl dedi genel anestezili ucreti bu spinala ayrı para alıyorlar ben surekli gidiyorum bakalım inşallah doğuma daha çok zam gelmez
bbuseersoy1 SARAras61 çok zamlanmamış sanırım oraya başlıcam ben bu hafta 150 muayene normal doğum 2500 sezaryan 3000₺ https://resimyukle.io/r/sWGpA4FSMt
SARAras61 bbuseersoy1 muayene zaten 150 ydi ben araşık sonu gittim ocak 1 den sonra muayene ne kadar oldu
bbuseersoy1 Evinru evet 11. Haftamdan beri kendisine gidiyorum şuan 21 deyiz her gidişimizde renkli de gösteriyor ve onun görüntüsünü veriyor, aşırı ilgili kontrol ederken tüm herşeyi en ufak detayına kadar söylüyor emin olabilirsiniz.☺️
Evinru bbuseersoy1 çok uzk degiilm bagcilardayim ..doğum icn bilmiyorum tıp merkezi oldgndan olaki biseyolrsa oo kafa mı karstryo
bbuseersoy1 Evinru eltim 2 hafta önce aynı yerde doğum yaptı Eray beyde çok çok memnun kaldı hemşireler olsun doktorlar olsun çok iyiymiş size kalmış bi durum🙏🏼
Cgdm35 Bende geçen hafta ilk def Eray hıcay gittim 17. Haftalıktım çok ilgili bir doktor en ince ayrıntısına kdar söylüyor.Sezeryam doğum ücreti 3000 TL muayene 150 TL