Annemiz Doktora ilk kez gittim aslinda cok iyi bir bayandı Ayca ozcan hatta annem disarda cok meth ettiler doktoru cok memnunmuslar dedi ama kadin trafik kazasi geçirmiş ayak parmagi kırılmış sismis ayakta durmakdan birde yanina iste acemi olan bir sekreter koymuşlar doktorun soyledigi hicbirseyi bilgisayara giremedi baya sorun yasadilar o yuzden yine bile sinirlenmemek icin elinden geleni yaptı ama hep ust uste geldi yani benide o stresle anlamadi mi bilmiyorum valla ben normal kontrole gittim hamile oldugumu bilmiyordum prolaktin baktirmak istemistim birde kistim varmi diye baktirmak istemistim ama o beni infertiliteye yonlendirdi 🤦🏻♀️ ordakilerde bir dunya sey istediler bakmadilar hic liste verdiler elime bende adet olacam diye bekledim bekledim ama 9 un gecti derken komsum artik meraktan bir test almis gelmis bir yaptim cift cizgi belirdi sasirdim ertesi gunde saglik ocagina kan verdim oyle olunca 2900 kusurlerde cikti betam valla birseyler oldu ama sonu hayirli olsun insallah oda bana denk geldi yani diyorum