glsm_kr8383 33+2 yim hanımlar 2 gündür özellikle de bebek hareket ettiği zaman vajinama batma hissi, iğne batıyomuş gibi bi his var rahatsız edici. Ayakta iken özellikle sanki diken varmış içinde batıyo gibi yaşayan bilen var mı lütfen
Missewos glsm_kr8383 benim 35+4 te basladi iki gun sonra doguma aldi doktor dikkatli ol yat dinlen haftani doldur
Hanifebolat34 Çok normal canım doğuma hazırlık süreci benim de aynı hatta o haftadan itibaren başlamıştı
glsm_kr8383 Missewos Yaa gerçekten mi. Baya şiddetli mi oluyodu ayakta iken özellikle oluyo sanki içinde diken batıyo gibi. Yürüyemiyosn resmen ya
papatya-123 glsm_kr8383 Ben o hissi bebek parmaklarıyla vajinama dokunuyor gibi hissediyorum diyerek açıklıyorum öyle bir batma mı acaba? Böyle aniden bacakları kapatma hissi ya da elinizi oraya götürme hissi geliyor
Hanifebolat34 glsm_kr8383 Bende aynı oldgum yerde kalıyorum malesef🤦🏻♀️doktoruma sorduğumda ağrılar ve kasılmalar önemli rahim kendini yumuşatıyor bebek için dedi
Hanife22 papatya-123 25 haftalığım bende erken dogurcam diye korkuyorum bebek hep asagida vajinaya cok vuruyor hep orda hissediyorum normalmi 2nci dogumum sezeryan olcak ilkde sezeryandi
papatya-123 glsm_kr8383 Bende de oluyor o birkaç haftadır, bebek yapıyor diye düşünüyorum bir başka postta birinin doktoru bebek yapıyor demişti. Sakıncalı bi durum değil yani ama kontrole gittiğinizde sorarsınız yine doktorunuza
333 glsm_kr8383 canm bu durum belli olmaz benimde 30 lu haftalarda kanala girdi aynı şikayetler bende de vardı ama 39 da Doğum oldu. Erkende olabilir geçte bunu bilemeyiz
glsm_kr8383 333 Aynen ya bu ayın 29 da randevu var onu Beklemek istiyorum şimdi gidersem alttan muane edecekler diye korkuyorum açıkçası. Peki doğum kanalına girerse hareketi nasıı oluyo azalıyor mu acaba