zynpada Ydnhld Deletedmom62627 nasıl dayanıyorsunuz o nabza ya benim 100 ün üzerine çıkınca nefesim yetmiyormuş gibi oluyor :(
Seyma_ck Ydnhld ben de nabızla ilgili sıkıntı yaşıyorum normalde de zaten üst sınıra yakın çıkardı hep hamilelikte etkliliyo diyolar ama ben de doktora danışacam muayeneye gidince geçen kadın doğum Hastanesi’nde 145 çıktı ebe baya telaş yaptı😔
Deletedmom62627 zynpada dayanamıyoruz 😁 yürüyüş falan yapamıyorum kalbim duracak gibi oluyo olabildiğince sakin hareketler yapmaya çalışıyorum. Yataktan doğrulmak bile bi işkence
Mnr8016 Benim bi ara çarpıntım oluyordu 147leri gördüm . Şuan 110civarında yine ara ara çarpıntı oluyor
zynpada Deletedmom62627 @Ydnhld kızlar bugün doktora gittim, tsh için tahlil istedi ben zaten hipotiroidi hastasıyım ilaçlarım fazla gelmiş. Siz de bir baktırın olmadı
zynpada Deletedmom62627 anaaa 😂 gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰 Ben de doğurdum bu arada😅
Deletedmom62627 zynpada Allah razı olsunn Rabbim seninkinide analı babalı büyütsün musssmutlu çocuklar olsunlar inşallah ❤️💕💕💕
Eslemim34 Ydnhld Benim de 118 çıktı sağlık ocağın da hemşire doktoruma söylememi önerdi ama hamilelikte olabilir diye düşünüyorum