Arasss6761 Deletedmom_85 Test yapmadım hiç yoktur diye ama inşallah vardır 🙏🙏🥰 cumaya kadar bekliycem tabi regl gelmezse inşallah gelmez
ZeynepTC Deletedmom_85 25 ama dün test yaptım negatif kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var bir ümit regl bekliyorum bakalım hayırlısı
Royem62 Benim de 21 umudum yok ama yine de belki vardır bebişlerimiz amin ❤️🤲 16 ay oldu artık beklemesi de sabretmesi de güçleşiyor insanın
Deletedmom_85 Royem62 haklısın canım Rabbım imtihanınızı kolaylaştırsın tez zamanda nasip etsin isteyen herkese 😊
Deletedmom_85 Efraimmm hahah olur canım 🤍 ay sonuna kadar uzatırdım sayıları da post yazısı çok uzun olur diye yazmadım kusura bakma 😊 hadi inşallah güzel haberlere diyelim
mrvrm Deletedmom_85 benim 28 Aralık. Ara ara batma hissediyorum sadece. Başka belirtim yok 🤷🏻♀️ ama bu batmaların aynisiyla regl olduğum ay da oldu. O yüzden güvenemiyorum
Hayalis Benimde BAT 23 Aralık . 13 Aralık tüp bebek transferi oldum. Dondurulmuş 6. Gün embriyolari 2 tane. Beklemek hem heyecanlı hem stresli hem de çok yorucu 🙄
Deletedmom_85 Hayalis tüp bebek transferinde kaç gün sonra belli oluyor acaba? İnşallah tutar canım 🤍
Hayalis Deletedmom_85 kaç gün sonra tutunma oluyor bilmiyorum ama doktorum transferden 15 gün sonra test yapmamı istedi.
Melos580 Esrayprk gece gidip verecem canım Daha adette olmadım aşılamanın 14. Günü çatlama iğnesinin 16. Günü dualarını eksik etme 🙏