Kahveli Deletedmom_85 canim benim ilk gebeligimde regliden 1 gün önce negatifti regl günüm pozitif incecik bir çizgiyle ogrenmistim. Umut hep var bekle bakalim
Deletedmom_85 Kahveli kuzummm o kadar heyecanlıyım ki bir yandan o kadar korkuyorum ki. Duygularım karmakarışık. Allahım ne olur vardır 🙏🙏🙏😥😥
Hayalis Evet güzel anne adayları şu an size Hastaneden bildiriyorum. 😁Adetim bir gün gecikti. 25 Aralık test günümdü fakat dayanamayıp kan vermeye geldim. Sıramı bekliyorum 💓 Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🥰
User1244 Deletedmom_85 benimde bugundu olmasim erke gebelik testi yaptım pozitif allahimm isteyene ve hakeden herkese yaşatsın bu güzel duyguları 2022 ye girerken bize supriz olsun insallah umudunuzu asla kaybetmeyin kizlar
Hayalis Az önce sonucum geldi ama bir şey anlamadım. Burada herkes binli değerlerden bahsediyor. Belkide her kurumun referans aralığı başkadır. Gelen sonuç 0,45 sizce ?
Deletedmom_85 Hayalis değerler var referans aralığı var hangisine bakıyorsunuz? İkisi bazen kafa karıştırıyor 10 üzeri olması lazım pozitif olması için
Sennannnamamam1 Ben adet oldum bu ayda olmadı okadr cok aglamak istiyorum ki anlatamam her ay olmayışı
Deletedmom_85 Sennannnamamam1 bende regl oldum canım yapacak bir şey yok bende çok üzüldüm ağladım sinirden ama biz böyle yaptıkça hormonlar etkileniyor stres yapıyoruz bu ay takmamaya çalış düşünme inşallah olur olacak kuzu bende öyle yapacağım inşallah 😏