Deletedmom_85 Berraeray1 oy ya canım benim 🌼 üzülme lütfen rabbim büyük sonuçta regl olmadın daha hala Bi umut var
071095 Kan değerim çıktı 239 kızlar Regl tarihinden 2 gün önce yaptım gebelik var darısı başınıza inşallah. Tam 4 haftalık bu değer iyi değil mi ?
Deletedmom_85 071095 maşallah barekallah. Çok şükür çok sevindim canım. Değerlerden çok anlamıyorum maalesef. İnşallah güzel sonuçtur hayırlı sağlıklı bir gebelik olsun inşallah ❣️
Busragulten Kızlar adetimin gecikeli bugünle beraber 3 gün oldu ama tuvalete gittim kan geldi damla damla aktı , şimdi ise kahverengiye dönük bişi gelmiş çok korkuyorum hamilemiyim yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım 😔Yaşayan varmı
Hayalis Busragulten sevgili Büşra lütfen stres yapma. Belki adetin gecikti onun kanamasıdır belki de yerleşme kanaması her iki durumda da endişe etmek iyi değil. Hormonel durumlar stresten çok etkileniyor belki hamilesin şu an ama stresle tehlikleye atabilirsin belki hamile değilsin stresle birlikte adetin geçiyor. Biraz sabır ve sükunetle bekle ve yarına kadar kanaman cogalmazsa gidip kan ver en net bu şekilde öğrenebilirsin.
Busragulten Hayalis yine tuvalete gittim damla damla kan geliyor adet oldum sanırım tutamıyorum göz yaşlarımı kötü oldum gerçekten
Hayalis Busragulten 😣 çok üzücü bı durum sizi çok iyi anlıyorum lütfen ama lütfen çok fazla dert edinmeyin. Bakın siz boyle stres ve moral bozukluğu yaptıkça adetinizde gecikir zor da hamile kalırsınız. Daha yeni evlisiniz. Şimdiden bu kadar üzülmek sizi hasta eder sonra başka tedavilerle uğrasmak zorunda kalırsınız. Biraz ayıp olacak söylemek ama ilişkiye girerken eşinizle kafanızdan atın acaba bu defa olacak mı diye düşüncelerini. Kafayı boşalt derin hi nefes al ve sonra ki ay güzel haberlerin gelecek ben eminim 🤗🙏
Busragulten Hayalis Çook teşekkür ederim İyi dilekleriniz iyi nasihatleriniz için su serptiniz içime artık hayırlısı rabbim en güzel zamanı biliyor 🤲🏻