gunesligun Sennannnamamam1 testim yok evde. Yoksa bende yapıcam. Pekte umutlu değilm. Benim 24 aralk. Olsa çıkar
Sennannnamamam1 gunesligun yapmayin bence 3 gun var bn dayanamadim yaptim varsa bile erken diye dusunuyorum
Esraaaa_ Deletedmom_85 yok canım ben geçen ay yaptım test negatif çıkınca kötü oldum o yüzden bı kaç gün geçsin öyle yapicam tek çizgi görmek üzüyor
Esraaaa_ Deletedmom_85 kaç aydır deniyorsun sen canım ben 6 aydır deniyorm ama bı ay memlekete gitmiştik o ayı çıkarırsak 5 deneme oluyor ilk çocuk istediğimiz de kadın doğum uzmanına göründüm bı sıkıntı görünmüyor düşüne bilirsin dedi benim bat yarın (21) adet olursam hastaneye gitmeli miyim sence
iremgulerr Mervesude01 hayırlısıyla. Bulantı değil de midem kazanır gibi oluyor geceleri uykudan uyaniyorum 2 gündür 😂
gunesligun Sennannnamamam1 canım olsa çıkıyr idrar testinde bugünlerde. Ben daha önce iki kere gebe kaldım
Busragulten Kızlar kaset testlerin son kullanma tarihi neladar süre oluyor bilen varmı ben yaklaşık 10 gün önce almıştım testi negatif çıkarttı adetim dündü günü bugün yaptım
Sennannnamamam1 Kızlar sabah gebelik testi yapmisdim sonra uyumusdum uyaninca bakarim diye simdi teste bakiyorum cıplaj gözle çizgi var ama kameraya yansimiyor napsam kan mi versem
Hayalis Sennannnamamam1 testi yenile ama uykuya kalma 😁 5 dk dan sonraki sonuçlar doğru olmayabiliyormuş. Ama olabilir de 🤗 bir daha dene heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz 🙏