Polenpolen52 gun ıcerısınde nelere dıkkat edıyorsunuz yedıklerınızde , ben sabah ettım geceyi , bır kucuk tost yedım , ne yememek gereklı
MerveNur- Polenpolen52 ben açken yemek yerine tatlı abur cubur yersem veya meyvesuyu içersem başlıyor
charlottececi Polenpolen52 gaviscon duo doktorunuza sorun ve kullanin 😄 zararsiz. Yemeklere gelince; Ev yemegi yiyemiyorum. Evde ancak makarna manti pilav tarzi seyler yiyebiliyorum. İlginc ama ev yapimi hamburger falan yiyebiliyorum. Zaten bu donemde pek yemek yapamiyorum. Aksamlari disardan yiyoruz. En sevdigim ogun kahvalti. Bazen aksam da kahvalti yapiyorum asla dokunmuyo. Yumurta falan yiyorum haslanmis. Hafif kimyonlu. Genelde yiyorum her seyi sonra yarim saat gecince gaviscon iciyorum 1 kasik 😁 artik bu hale evrildi. Yoksa hic duramiyorum yanmadan agridan 😁( 11+1 )
Tosunpasa Polenpolen52 Günde 2 kez nesquikli süt içiyorum ve hiç mide yanması şikayetim olmamıştı. Ne zaman ki süt içmeyi 2-3 gün bıraktım öldüm resmen. İçtiğim su bile boğazımı yakarak geçti. Birdaha tövbe dedim asla, süt bitmeden yenisini alacağız hemen. Gel gör ki yine aksattigim zamanlar oldu. Demek ki dedim süt kesiyormus ben de düzenli içtiğim için farketmemisim. Umarım sizde de işe yarar 🙏🏻
Deletedmom_33 Polenpolen52 Bende hafif oluyor genelde gece yatarken bende muz veya herhangi birşey yiyorum geçiyor daha çok midem biraz boşken oluyor bende
Polenpolen52 charlottececi sabaha kadar yanma kusma mahvoldum , bırkaç saat once tost yedım bırde az az su ıcıyorum , mıde agrısı var hala sanki normal mi
charlottececi Polenpolen52 az az sık sık beslenin porsiyonlari kucultup ara ara yiyin mesela birkac saat gecmis mideniz bos kalmistir agrimasi normal. 1-2 saatte bir bir seyler atistirin. Ben minik minik elmalar aldim. Yani bahceden bir koli getirmis kayinbabam kahvaltidan 1.5 saat gecince 1 elme yiyorum mesela. Yani midenizi hem cok yiyerek yormayin hem de ac birakmayin. Gavisconu ben doktorla konusmadan ablama sorarak( o da doktor)bir gece sizin gibi yanladan kusmadan mahfolunca esin nobetci eczaneden aldi. Ancak onu icince dunya varmis deyip yattim. Sonra doktorum 2 sise yazmis 1 ay icin 😂 onu icip ustune birkac yudum su iciyorum. Bi sure tutuyor. Hemen meyve kraker falan bir seyler yiyin az az :) cok su icip midenizi bos haliyle sisiriyosunuzdur. ☺️
Polenpolen52 charlottececi elma mıde bulantsı ıcın surrklı tuketıyordum fakat dun gece yeşil elma yedım o yanmayı tetıkledı, gavıscon doktor yazmıstı tostu yedıkten sonra ıctım , sancı gıbı agrı gırıp gerı yokoluyor ınsallh yarına daha ıyı olurum :(
charlottececi Polenpolen52 yesil elma midemi eksitiyor benim. Sari ya da kirmizi yiyorum. Cok gecmis olsun. Kac haftaliksin canım?
Nbos Yoğurt, elma bana çok iyi geliyor. Soğuk süttte aynı şekilde. Hamilelikten öncede mide şikayetleri çekerdim gaviscon double action kullanıyordum şimdi yine ara ara şikayetlerim oldukça içiyorum çok iyi geliyor.
Polenpolen52 Nbos dun gece baya kustum yanma çok felakettı, suan mıde agrısı olması normal dımı canım ,
zamloss123 Polenpolen52 mide yanmasına soğuk süt ya da Çiğ patatesin suyunu içebilirsin direk de yiyebilirsin çok iyi geliyor 🥰
Merve_boylu Polenpolen52 benim de mide yanmam çok oluyor. Çikolata mayalı hamur işi acılı yiyecekler şerbetli tatlılar ekşi portakal mandalina bunların hepsini yemeyi bıraktım. Ne zaman bunları yesem gecem zehir oluyor ve ne yapsam geçmiyor. Ama yemediğim zaman da çok rahat oluyorum sizde böyle deneyebilirsiniz
Laleozkan_09 Polenpolen52 rennie kullanıyorum ben. O olmasa halim vasat Çok yağlı ve çok tatlı tüketmemeye çalış canım
charlottececi Polenpolen52 midenizi usutmussunuzdur belki gecmis olsun. Hala kotu hissediyorsaniz acile gidin isterseniz bebege de bakarlar hem ☺️
Morprenses Polenpolen52 yemeklerin yanında yoğurt yerseniz yanma olunca biraz süt içerseniz hafifler. Çok yağlı şeyler baharat tetikliyo. Benim en büyük düşmanım poğaça börek tarzı şeyler, mandalina, nar gibi ekşi şeyler. Bile bile yiyip ilaç içmek benim içime sinmiyor ilacı süt geçiremeyince ve gece ise içiyorum sadece. Elimden geldiğince ne tetikliyorsa uzak duruyorum.