SelinYakgul YeninesilAnne canım karnımız büyüdükçe ben mecbur kaldım başkasına. Eşime bende yaptıramam. Ama şöyle düşün kuaförler günde kaç kişi görüyorlar doktor gibi artık utanılacak birşey yok ki sağolsun tertemizde yapıyorlar 🙏🙏
YeninesilAnne SelinYakgul çok haklısın. İlk doğumumda yine jiletle temizleyip gitmiştim doğumda uzun sürünce akşamına çıkmaya başlamıştı 😅🙈 bu defa ağda yaptırmak istiyorum ama hem korkuyorum hem de utanıyorum. İnşallah bu düşüncelerimi yenebilirim
SelinYakgul YeninesilAnne hiççççç utanma yapacak birşey yok sonuçta🍀🍀 Bu durumda onların yapması her açıdan daha mantıklı ve daha temiz. Kuaförler veya ağdacılar bakıyorlar ama iş için yani yoksa günde kaç kişi ağdaya gidiyor onlara 🤷♀️🤷♀️
YeninesilAnne SelinYakgul SelinYakgul doğru diyosun aslında. Onların işi o. Amaç o organi incelemek değil 😁
Zeynep266 Ben hep jilet kullandım şuan agdaya nasıl baslayabilirim bı kere ağda bandı denedim ama derimi yoldu
YeninesilAnne Zeynep266 ben de aynen senin durumundayim. Ama işi bilen birisi yaparsa bir sorun olmaz belki