nrg_gzr Hanımlar 36. Haftaya girmiş bulunmaktayım perina masajina ve squat a başlamak istiyorum ve haftada bir iki sıcak suya otursam erkenmi
Meleekk nrg_gzr ay bende 36+1 oldum. Acaba erken mi diye düşünüyorum 🤔 hurmaya felan da başlayabilir miyiz acaba. Bekliyim şuracıkta 🥰
nrg_gzr Mavilio2 32 de hazırladım bekliyorum zaman geçmiyor çok kötü kalça kemiklerim ve kaburgalarim sızlıyor ne yapacam bilmiyorum sizde de oluyor mu
Mavilio2 nrg_gzr gece uyuyamıyorum Agrıdan bel agrım oluyo karın agrım oluyo bebişin harsketleri sertleşti can acıtıyor nefessiz kalıyorum sürekli tuvalete git gel valla zor yaa
Gamze_yildirim Meleekk bende 36 oldum dün gece hurmaya başladım ama sabah uyandigimdan beri belim de çok ağrı var eğlemiyorum bile 🤦ve çantam daha hazır değil bugün hazırlarım artık inşallah
Meleekk Gamze_yildirim kıııızzz hurmadan mı ağrıdı öyle 🤭😃 ay aman bir hafta daha dursunlar 😃 bende hurma aldırayım bari 😃benimde hazır değil çantam. Bugün hazırlarım belki. Dün ütü yaptım. Ayy ne zormuş ütü 😦öldüm yorgunluktan. Çorapları da ütüledim. Abarttım mı acaba 😂
Minikmucize51- Bende 36+0 oldum bende başlamak istiyorum masajdır hurmafır Bi taraftanda covit oldum karantinam bitmeden sancı falan tutmasın istiyorum yoksa bebemi göstermezler daha Bi hafta var
Gamze_yildirim Mavilio2 ay öyle özellikle gidip seçmedim cerezciden aldım ben birşey hurması olması mı gerekiyormus bilmiyordum 😂
Gamze_yildirim Birşey sorucam ya ben sleppy bio natural 1 numara aldım da çok küçük gibi duruyor 🤦2.5 kilo yazıyor üstünde siz naptınız kaç numara aldınız hangi bezi aldınız
nrg_gzr Gamze_yildirim bende Molfix bir numara aldım ama küçük paket aldım ekonomik paket almadım çabuk gelişiyor bebekler ilk ay
Meleekk Gamze_yildirim ay bende 1 numara aldım. 🤔 Daha açmadım paketi bakmadım. Kiloya da bakmadım alırken valla. İki hafta önce 2500 Dü bebiş. Salı kontrol var bakalım 😃
Gamze_yildirim Cemalhazal50 bakıyorum beze bu çocuğuma küçük gelirse 3 kilo doğarsa diyorum 35. Haftamda 2.500 kiloydu bilmiyorum yani nasıl doğar 😂artık 3 kilo doğarsa 2 numara bez alırız o an belkide tam olucak bilmiyoruz tabi tecrubesizlik var
Ygzalp_16 Gamze_yildirim 1 numara bebek bezi ideal 2.5 5 kilo uyumlu oluyor en fazla 2 paket 1 numara bez kullanılır hemen 2 numaraya geçiliyor…
Cemalhazal50 Gamze_yildirim ilk zaten kuzum cık fazla tuvalet yapıyorlar cabuk biter bez zaten benim aldığım 40 felan belki 4gun ancak kullanırız sonra 2 numarasını alırım sende oyleyap 🌺
Beste0636 Gamze_yildirim arkadaşım cuma günü doğum yaptı 3615 doğdu 1 numara bile büyük geldi diyor zaten ilk zamanlar sürekli bez değişiyorlar