Busra_y Kasık agrisiyla gittim sancım çıktı ne gibi tedbirler almam lazım napmam lazım https://imgyukle.com/i/kAhjXY
Tuba2190 Busra_y Bol bol dinlenmeniz lazim iş temizlik yemek hicbirine bakmayin sona yaklasmissiniz lutfen biraz sabirli olun ben 3 haftadır yatiyorum sancim var diye ama daha cok kücüğuz 27 haftalık
misirveannesi Busra_y 33. Haftada bi anda böyle cıkmıstı benim de ama ben hissetmiyordum progestan fitile basladık geçen gittiğimde kesilmişti sancı
Busra_y Aysegul9371 tabikide sordum burayada fikir almak için yazdım sadece ne gibi tedbirler alındı diye
Aysegul9371 Busra_y valla tek çare dinlenmek hafif işler dışında hiç bsey yapmayın yne beslenme ve su iciminize dikkat edin inşallah vaktinde gelir minnosunuz
Busra_y Tuba2190 canım bende 24 den beri istirat halindeyim kendi yemeğim kahvaltim dışında başka bişey yapmıyordum bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallah Rabbim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Tuba2190 Busra_y ya sende bana morel oldun insallah bizde o haftaları gorürüz hastanede yatiyorum cok korkuyorum amin Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin meleklerimize🌸🤲
Busra_y Pirayeada progestan kullanıyordum ona aynı şekil devam et dedi canım banada gelmiş geçmiş olsun inşallah
Busra_y Pirayeada benimde rahim ağzı kisaligim var canım prulotonu biraktim progestana devam sağlıcakla kavuşalim inşallah
Busra_y misirveannesi ben 21. Haftadan beri fitil kullanıyorum bi kaç haftadır ağrım vardı agriyida hissederek gittim insallah bidaha ağrım olmaz 🤲🏻
Busra_y askanne10 insallah gününde zamanında doğar Rabbim onları bize bağişlasin bebeğiniz nasıl peki