Bsra44 Kızlar ben 0,5L olan pet şişelerden iki şişe iciyorum gunde zorluyorum kendmi daha cok icmek icin ama genel olarak ikiyi gecmiyor sizce yeterli olurmu ?
AE42 Bsra44 Garanti olsun diye 2,5-3 litre öneriliyor hamilelere biraz arttırmanız lazım zaten normal kişi en az 1,5 litre tüketmesi lazım.
Yogurtlupilav Bsra44 hele ki bu sıcaklarda yeterli değil gibi geldi bana. Hamilelik öncesi normal kilonu 0,032 ile çarparsan günlük tüketmen gereken su miktarını veriyor. Hamilelikte bebişede kaynak olduğumuz için daha çok tüketmeliyiz diye düşünüyorum.
Humus Bsra44 bence az bi litre su icmis oluyorsun. Bana en son gittigimde doktor en az iki litre ic dedi. Bazen iki bazen ikibucuk litre seklinde iciyorum. Herkesin bunyesine gore tabiki kimisine de daha fazla diyorlar
SunaHakanKaraman İçmen lazım. Gebelikte su tüketimi cok önemli. Hem sizin hemde bebeğiniz açısından. bende az tüketirdim ve hamilelikte kendimi alıstırdım şimdi 3/4 litre rahat tüketiyorum.
Nisankzn Bende senin gibi iki tane ancak mini sise iciyordum enfeksiyon kaparsin bak Allah korusun benim gbi susuzluktan simdi 3 e zorluyorum limon damlat suyuna altrrnatif olarak dene
Ebrar34 Bsra44 o şişeden 5 tane içmem lazım maalesef ve bu sıcak zamanlarda içsen bile hem sık idrara çıkarak hemde ter yoluyla attığın için sürekli devridaim yapman lazım sürekli içmen lazım ben çok içtiğim halde 36 haftada sancı çıkmıştı nst de serum taktılar düzeldi susuzluk çok kötü ya doğum için de mecburen bol su tüketmek gerekiyor