Bebemmm685 Kizum iki bebeğim de cinsiyetini 12de öğrendim tam doktorum büyük ihtimal erkek dedi erkek doğdu😂tekrar kçbüyğk ihtimal kız ama bişey alma dedi bende siz gördüyseniz doğrudur diyip almıştım😂ve kız oldu
Minammm Kizum 16 haftalıkken %90 kız dedi doktorum bir sonraki kontrolde erkek dedi detaylı ultrasonu bekledim emin olmak için erkek denildi değişebiliyor kendinizi emin olmadan bir cinsiyete alıştırmayın insan sonra toparlayamıyor
Fadimee5 Beyazguvercin2 yani başka Bi doktor du bunu söyleyen kıza benziyor dedi ilk oglumdada böyle oldu yavrumu 2 ay kızım diye sevdim karnımda 😃
aysnrsvs Kizum iki kızım olucak diye bende çok farklı hissetmiştim ama sağlıklı olsun da önemli değil kız erkek hayirli evlat olsunlar inşallah
Sariceku @Kizum 12+4 kız dedi. 16+3 te kesinlikle erkek alışverişe başlayabilirsiniz dedi. 12 çok erken
Denal Kizum benimki olmadı ilk oğlum oldu Dr çok rahatlıkla söyledi malum toplumda iki kız olunca daha bı cinsiyetini geç söylerler drlar mecburen
findikkurdum17 Kizum kemik yapısını benzetmişti bizim bacak arası icin bişey dememisti 16 da direk bacak arasını gösterdi net dedi değişmedi de umarım değişmez 🤣
Cnsgkc Kizum Bana da doktorum tam senin tarihte kız galiba dedi 16. Haftada kesinleşti kızım olacak🥰🥰🥰 Cihaz iyi ise doktor da tecrübeli ise doğru görüyor 🥰
Babymy Kizum evet 12. Haftada kesin kız denildi 16. Haftada tekrar kontrole gittiğimde erkek olduğu kesinleşti şuan 31. Haftadayım hala aynı daha da değişmedi 😅