Minnosannesi38 Gynoferro demir ilacini sabah aç karnına içip 1 saat bisey yemiyorum bugün 1 saat sonra yediğimde kustum çok fena artık midemi bulandırıyor sizde de oluyor mu içmeyince bi sakıncası varımdır bu ilacı
autumn Minnosannesi38 biraz önce içtim ve aynı şeyi düşündüm çok iğrenç bi hap yutması da çok çok zor ben hemen arkasından kahvaltı yapmama rağmen o 1 dakikada bile midemi bulandırıyor çok mu gerekli diye ben de düşünmüyor değilim gittiğimde doktoruma sormayı düşünüyorum
sessiz_oyuncu Minnosannesi38 kan ilacı canım bu kansızlık çekersin doğumda en çok ihtiyacın olan şey kansızlık olmaması gerek. Yani içmen gerek eğer bunu içemiyorsan doktorundan başka ilaç yazmasnı söyle.
Esmaonur Minnosannesi38 Demir ilacı değil kan ilacı. Kansızlık yaşamamak için kullanın bence. Ben akşam yatarken içiyordum bulantı kusma vs yapmadı hiç. Ama bende kabızlık yaptığı için doktoruma söyledim şuruba geçtim sizde öyle yapabilirsiniz
MMmerve_ Minnosannesi38 her sabah ıctıgımde mıdem bulanıyo:( baslarda bulanmıyodu 21ıncı haftama gırıcem buaralar bulandırıyor
Aayyssuu Minnosannesi38 bende aç karnına alamıyordum Doktorum bana kahvaltıdan 2 saat sonra mandalina veya portakalla birlikte almamı söyledi allah razı olsun şimdi rahatsızlık vermiyor sende dene istersen canım aç karnına beni de çok fena yapıyordu 💐