gozdekrks superstar_00 demir ilanınızı değiştirin gynoferon depo olan ilacı kullanın. Bol su ve çok kabizlik yaşarsan dubhalac surup kullan. Beslenme olarakta tabiki lifli şeyler ye ve her öğün salata
Karaaslan superstar_00 beni öldurdu bu durum hic bi sey ise yaramiuor surup kayisi vsss. Ins sizde yarar ..
Sumiire superstar_00 doktorum bana enteragerminayı önerdi şükür öyle bi problemim kalmadı doktorunuza danışın isterseniz kefir kayısı tursu bol su içebilirsin bende işe yaramadı bunlar kişiden kişiye değişir
superstar_00 gozdekrks Demir ilaci kullanmıyorum doktorum doğal yollari onerdi en sonda ilac önerdi ben ilaca en son basvurmayi düşünüyorum
superstar_00 Sumiire doktorum bana fogal yollardan önerdi ilac kullanmayi pek istemeyiz dedi bende dogal yollari deniyorum 🤒
Sumiire superstar_00 tabiki bende aynı ama artık dayanılmıcak selle geldiği için kullandım yürüyüş falanda iyi geliyo
superstar_00 Sumiire benim ilk gebeligim 2. üniversite okuyordum aktiftim 6+1 günlük dedi doktor o zaman biraz lekelenme ve kirmizi renkte kanama oldu bir igne yaptilar ve serum taktilar normale döndü korkudan pek hareket etmek istemiyorum😊