TugcEsila Dün hastaneye yatişım verildi laparoskopi ile kapali amelyat olacağım yarın malesef dış gebelik geciyorum 😐 sağ tüpte döllenip kalıvermiş. 6 haftalık. Ve az önce yine vajinal muayneye gittim kalp sesi bile var cok fena oldm tuhaf oldm cok üzgünüm 😓
TugcEsila Seval88 tüp için sağlıksız dedi enfeksiyondan kaynaklı ilerlemiş yapışıp kalmş olabilir dedi. Dünden beri ağlamaktan icim dısıma cıktı 😥
sessizizleyici Üzülmeyin ne olur bende dış gebelik ile ameliyata alındım tek tüp işede hamile kalınıyor, ameliyat kapalı ve hemen ayağa kalkıyorsunuz bikaç gün ağrınız olur sonrasında toparlasınız allahın izniyle içinizi ferah tutun
TugcEsila sessizizleyici yeni gördüm yorumunuzu. Kapalı ameliyet oldum 3 gün oldu annemlerdeyim dünden biraz dha iyiym ama üzüntüsü kalp sesi gtmyr kulagimdan birtanee kizim var ona sıkı sıkı sarilp sükrediyorum Allahıma.
sessizizleyici Bende cumartesi yatısım olup pazartesi ameliyata alınmıstım iğne ile düşmemişti :( sizi o kdar iyi anlıyorum ki
sessizizleyici TugcEsila bakın ne güzel kızınız varmış benim hiç çocuğum yok ve tek tüp alınacak diye ameliyata girdim diğer tüpte hasarlı olduğu için ikiside alındı ve hiçbir sağlık problemi yokken 28 yaşında tüp bebek dışında hamile kalamayacağımı öğrenerek çıktım ameliyattan bir yıl olmak üzereyken tüp bebek denedik kan alınırken bakamayan ben kendime iğneler vurdum çok şükür ilk denemede hamile kaldım 13 haftalık olduk Allah izin verirse sağlıkla hayırla gelirse benimde kızım olacak 🥰 hepsi geçiyo diğer konuyuda gördüm evladınız var ve tek tüplede hamile kalınıyor hiçbir acı baki değil zaman her şeyin ilacı rabbim yüreğinize ferahlık versin
TugcEsila sessizizleyici allahim sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah acısını yaşatmasın cok gecmis olsn sizede dediğiniz gibi her acı zamanla aşılıyor sanırım tesekkür ederim yorumnz icin.