Evinru Seval88 yarın 10hafdaligiz insallh 9hafdada gtmistim 12.hafdamda gitcem çok merak etyorum iyimi 🤲sağlıkla gelsinler .şükür ağır atlatmiyorum kusma bulantı yok biseyim bazen agrilar
kckelf123 Been☺️ en son 6 haftalık ken gitmiştim 12.haftada gel dedi randevum var çok özlemiş gibiyim merakta ediyorum iyi mi diye
Brfnkyldz Bendee cinsiyetten çok gelişimini merak ediyorum şuan nasıl acaba bende 8 haftalıkken gittim 1 ay sonra dediler zaman geçmiyor ki 🙂
Seval88 Brfnkyldz kocaman olarak görüceksin nasipse bende bu hafta gidicem bakalım 9+4 üm 10 haftalık göreyim dedi
kckelf123 Seval88 5+5 ken gittim kese gördüm 6+4 te kalp atışı için gittim. Şimdi 10 dayım 12.hafta gel dedi banada çoook fazla uzun geldi yaa.
Usenmezz99 kckelf123 benidw 12 ile 14 hafta aralarında çağırdı tarama testi varmış onu yapıcakmış birde ilaçlaeı değiştircekmiş ne değiştiricekse sadee folik asit var bende
Seymanurrrr Bende en son 8 haftalıkken gittim kalp atışını duymaya ikili tarama için gidicem şimdiden kalbim agzımda atıyor 😂😂