Dilvinnx Arkadaşlar dün kanamam vardı basta kırmızı geldı sonra kahverengı lekelenme tarzında azaldı doktoruma gıttım kese duruyordu ama bu sabah yıne kanamam başladı napmalıyım sizce düşükmü yapıcam 🥺dualarınız eksık etmeyın lütfen 🙏
prensesannesiiiiii Dilvinnx 5. Ayıma kadar adet kanaması gibi kanamam vardı iğne ve ilaç kullandım sonra hiç olmadı 8 aylık olduk Allah nasip ederse bişry olmaz tabi siz yine tedbirinizi alın takdiri Allaha bırakın 😊
Dilvinnx 5.haftam başından beri progestan alıyordum günlük bir doz dün 2 ye cıkardı doktorum kullanıyorum yani 😢
Eliza22gzm Dilvinnx üzmeyin kendinizi ben 3 ayın sonunda kanama alanı ve yoğun kanama ile acile gittim 1 buçuk ay kalkmadan yattım ilaç iğne derken toparladım 6 aylıkken yine kanamam oldu erken doğum dediler yine ilaç iğne 1 ay yatak toparladım 31 haftalıkken sokakta ayağım kaydı betona sert şekilde düştüm yine iğne ilaç yatak istirahati derken toparladım nasipte varsa hiçbirşeyin önemi kalmıyor stres yapmayın daha çok iyileşme sürecinizi uzatıyor iyi düşünün toparlayacaktır korkmayın bol bol dinlenin kafanızı dağıtacak başka şeylerle meşgul olun bu süreçte 🙏🏼
-asez- Bende 11 haftaya kadar şiddetli kanama gördüm. Tutunacağı var ise mevlam nasip ediyor. Hiçbir şekilde iş yapmayın uzanın ilaçlarınızı alın dinlenin. Devam ederse progestan ile kalmaz umarım doktorunuz iğne verir
Dilvinnx Kıyamam sende baya zorluk çekmişsin Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah 🙏 dün cok korktum şuan yine korku var tabı ama daha rahatım olacağı varsa olur dıye dua edıyorum sizde dualarınız eksık etmeyın 🥺
Missewos Canim 14 haftaligim hala parca parca kocaman kanamam geliyor amam bebegim iyi hamd olsun sukurler olsun verene. Merak etme Rabbim verdi dilerse alir dilerse daha hayirlisini verir. Allaha sigin Senden gelecek hayra muhtacim de kuzucum korkma insallah sag salim hayirlisiyla alirsin kucagina
Dilvinnx Missewos Allah razı olsun canım elimden geldiği kadar dua edıyorum şimdi çamur gibi lekelenmeler gelıyor inşallah Rabbim bana bağışlar 🥺🙏
esradgn123 Dilvinnx Düşük riski başlayınca ben ilaç ve iğneye başlamıştım İki günde bir kan verdim beta takibi yapıldı
Dilvinnx prensesannesiiiiii sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizede dualarınzda yer verin inşallah Rabbim bağışlar 🙏😔
Dilvinnx prensesannesiiiiii ben şuan 200 mg progestan alıyorum dün ıkı doza cıkardım ama iğne yapmadım gerek varmıdır acaba
prensesannesiiiiii Dilvinnx canım seninki çamur gibi akıntıysa doktorun gerek görmemiş olabilir iğneye progestanlarını zamanında iç onlarda çok uyku yapar haberin olsun 😊Benimki çamur gibi akıntı değildi bildiğin şakır şakır kanamam oluyordu
-Arya- Dilvinnx Canım sancın varsa sıkıntı. Benim ilk gebeliğimde çok sancım oldu lekelenmem başladı, düşük yaptım. Ama 2.gebeliğimde sadece lekelenme ve kanama yaşadım, sancım hiç olmadı, bebeğim tutundu şükür. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🌸
Dilvinnx -Arya- öyle şiddetli bir sancım yok çok şükür sol tarafta biraz batmalar oluyor yani inşallah olmazda 😞🙏