06yonca 38+6 yım doğuma 8 günüm kaldı uygulamaya göre sag we sol kaburgalarımın we kasıklarımın agrısından asla uyuyamıyorum delircem nerdeyse açıdan kıvrandım durdum resmen 😨
kedivebebekannesi5555 K88_ Hahaha evet maalesef olmayınca olmuyor kalktım ev işlerini tamamlayip eşim uyanana kadar bir de kahvaltı hazirliyim dedim 🤷🏾😅 sonra da bı duş alır tekrar uyumaya çalışırım, yatakta dön dön sıkıldım 🙄☺️
Deniz93 K88_ beslenmeniz nasıl? Kötü besinler yıyor musunuz? Ben ne zaman yesem hele de yiyip yatarsam o gecem kabus gibi çok kötü gecıyor nefes darlığı uykusuzluk berbat. Ama sağlıklı beslendiğim zaman müthiş erken yatıp erken kalkıyorum. Uyumadan 2 saat öncesi bir şey yemeden yatın. Ve sağlıklı beslenin hamurişi şekerden uzak durun. Eğer bunlara bağlı değilse doktorunuza danışın. Sevgiler 🌺
Happybsrn K88_ uykuyu deli gibi seven ben hamile olduğumdan beri uyuyamayan ben , sabaha karşı uyuyunca bu defa da kahvaltı için erken kalkmak zorunda oluyorum 🥴🥴🥴🥴 akşama kadar uykulu dolaşıyorum bu defa da ben inat edip uyumuyorum yoksan gece hiç uyuyamam🥲
K88_ Fulyaaa1 Fulya yine sen ve yine ben 27. Haftanın kaderi mi bu az önce uyuyayım dedim eşim diyor ki bir saat uyudun ben diyorum ki su içmeye kalktığını sigara içtiğini biliyorum diyorum onlar yarım saat önceydi diyo anasını satayım yine uyuyamamışım😩
bigelincik Haftadayım sabah 7ye kadar uyuyamadım sinirlerim bozuldu sonrasında da uyudum mu hayır zaten son zamanlarda asla dalamıyorum sizin dediğiniz gibi uyuyorum ama her şeyin farkındayım gibi
Fulyaaa1 K88_ sen bensin kesinlikle aynı şeyi yaşıyoruz bende eşime uyuyamadım dediğim zman aynı şeyi söylüyor uyuyorum ama asla uyumuyorum 😂😂
BusrAras- kedivebebekannesi5555 Bu dört yasına girecek kardeşi dogacak aynı gün bile dogabilirler Allah yardımcım olsun😊
ParkAys K88_ maalesef 24. Haftamdan bu yana ayni durum var . Bazen gece 3-5 nobeti oluyor bu. Bazen de 1-5 nobeti. Uyumak icin kalkip evde tur atiyorum. Sut iciyorum. Yogurt yiyorum. Gozlerim kapaniyor ama uykuya gecemiyorum. Ardindan mide yanmasi basliyor ve Huzursuz bacak sendromu devreye giriyor. Yani yatakta bildigin tepiniyorum. Magnezyum aliyordum Huzursuz bacak sendromu icin onu birakmistim yeniden basladim. Akapunktur a gidiyorum. Cok canim aciyor ama dayanabildigim surece gidecegim. Akapunktrudan sonra bir nebze olsun uyuyabiliyorum. Bir de burun tikanikligi var tabi doktorum alerjik burun spreyi verdi sadece geceleri yatarken birer damla damlatiyorum ve sag tarafimda uyuyorum. Sola dondugumde hic nefes alamiyorum cunku 😞 doktorum nerde rahat ediyorsan orda uyu demisti. Sirt ustu haric…ben de durum bu.. 35+2 olduk..
K88_ ParkAys oy maşallah kuzu Şafak az senin hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun bunlarda tatlı anılarımız olsun inşallah😍
211212g K88_ en başından beri uyuyamıyorum geceleri şimdi 28 haftalık olduk şu bir haftadır hem uyuyamıyorum hem sağ sola dönmek çok zorlaştı karnım biranda büyüdü sanki şimdiden böyleyim ileriki aylarda nasıl olur düşünemiyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ sağlam bi kavuşsak bebeklerimize ☺️
Blge1 K88_ ayy bende geçen gece sabah 5 oldu uyuyamadım ağlicaktım sinirden niye uyuyamıyorum diye bu sefer acıkıyorum kalkıp bişeyler yiyorum ağrım yok ama uyuyamıyorum aynı 27.haftalığım😂