Clostiridium Kızlar 17 Aralık günü bebeğime kavuştum çok şükür ama göbeğim normal olarak biraz belli, dr sordum ,inecek dedi.Suan için bir şey sarma dedi. Sizler ne yaptınız? O göbüş gider mi ,yoksa öylece kalır mı:)
Deniz1121 Clostiridium bana kendi doktorum bi hafta sonra kontrole gittiğimde yarım korse takmamı önerdi ama ben takmadın hala nedense korkuyorum göbeğim az sarktı ama korktuğum gibi kalmadı öyle gitti 10 kilo verdim bile
Selin12- Clostiridium merak etme canım gider 40 çıktıktan sonra bir şeyler sara bilirsin benim 3.hamileligim ilk ikisi sezeryan oldum karnım filan kalmadı hiç bir şey sormadım çok istersen dedi doktorum 40 gün sonra sar dedi
Nazliii35 Clostiridium benim hep kalmıştı ama ihmalkarlık edip korse kullanmadım bide sarktı iğrenç oldu
Selin12- Clostiridium olmaz canım zaten anca toparlarsin kendini benim karnım dümdüz olmustu benim 3. Hamileligim olduğu için belki şimdi az kalır canım
Hzlkaya Clostiridium ben 1 hafta sonra kullanmaya başladım korseyi çok faydasını gördüm hem göbeğim toparlandı hem diyet sürecinde mideye baskı olduğu için az yedim hemde oturup kalkarken yatarken inanılmaz rahat ediyordum 4 ayda 20 kilo verdim çok iyiydi sonra tekrar hamile kaldım 😂
Sedefege Clostiridium benim doktorum ilk hafta bitiminde kullan dedi ve kullandım. Korse varken yürümem daha kolay oldu bel ağrımı aldı. Aşırı ve 4 ay süren kanamam oldugu için bir süre sonra hayata isyan edip bıraktım 🤣🤣 ama kullandığım dönem coook rahat ettim. İlk haftan bitsin bekleme hemen kullan.
Clostiridium Selin12- anladım canım çok teşekkür ederim .Dogumdan sonra kaç kilo vücuttan atılmış oluyor:)
Selin12- Clostiridium canım ben ilk doğum 10 kilo almıştım toplamda doğum dan hemen sonra 9 kilo vermiştim
Sema065 Mutlaka korse kullanmalısınız ileride pişman olursunuz sezeryan korseler var ben ondan kullandım sarkma olmadı ve göbeğim de gitti ikinci hamileliğim yine kullanmayı düşünüyorum kesin net 😂🙏🏻😋
RabiaKose Clostiridium benim doktorum korse önermişti dikişler ağrı yapmasın, üşütmeyeyim diye hemde göbek toparlansın diye kullandım baya etkisi oldu :)
Deniz1121 Kullandığınız korse yapıştırmalı olan dimi beli karnı sarıp yapıştırma olan bende alacağım tam 16 gün oldu takmak istiyorum 10 kilom gitti benimde 18 kilo almıştım toplam ama süt için yediğim içinde kilom sabitlendi gibi duruyor bazende düşüyor bazende yediğim için bi Kilo oynayıp duruyor arada:) doğuma girdiğimde 75tim şimdi 65 im şükür:):)
Burcumm Clostiridium canım bende doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum korse giyebilirsini dedi bende giydim iyiki giymisim
Selin12- Clostiridium bilmem ki kaçı gitti 😄 ben ikinci hamileligimde 20 kilo almıştım doğumdan sonra 1 ay içinde 15 kilo verdim şimdi 3.ye hamileyim toplamda 3 kilo aldım darısı doğuma