Ozlem2904 Gunaydin… 37+0 olduk sağ kasigim acayip batiyo igne gibi ama surekli degil uyutmadi b turlu. Bebegimde cok hareketli normalde bu saatte uyuyo olurdu😔 kimildamazdi cok yani. Ne nisan var ne su gelmesi. Ayni seyleri yasayan var m?
2525_zyno Ozlem2904 sadc aralrda yalnc sancı var Kasık batması Bide Oturdugum yerden Kalkınca yürüyemiyorum Resmn okadr aşg inmişki Bacaklar Zorrr yani Agrıyo bildgn
Ozlem2904 2525_zyno seymatpl bu hafta herkes ayni demekki… yatakta donemiyorum bile azcik kimildasam ya cok harekeyleniyo yada batma oluyo. Batmalar duzenli degil ama
seymatpl 37+0. Benim bebek geceleri aşırı hareketli asla uyuyamıyorum. Hareketleri karnımın içini acıtıyor
seymatpl Ozlem2904 benim bu durum 2 haftadır falan var ya ama dediğin gibi uykudan uyanıp azıcık hareket etsem hemen uyanıyor bi daha da uyutmuyor. Bir de bende sürekli toplanma olayı var. Kaskatı kesiliyor karnım
Ozlem2904 seymatpl karnim sertlesiyo ama ben sirti poposu falandir diye dusunmustum kimildayinca oluyo cunku 🤔 kasilmalari ayirt edemicem galiba ilk gebeligim🤦♀️