alyabebekkk Bebenizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıyorsunuz veya alacaksınız hangisi en iyisi bilen var mı? (Makinem sıvı deterjan için uygun)
ArenAsilmomm alyabebekkk sıvı bilmiyorum ama ablam sıvı önermedi bana bebek için. Onun 2 bebeği var. Tecrübeli yani. Bebeklerin ilk doğduğunda kaka ve kusma lekesi çok olduğu için sıvıların çıkartmadığını söylemişti.
Beybisininannesi alyabebekkk ilk etapta uni baby yenidoğan aldım ama sonrasında hangisi indirimdeyse onu alcam 😂
ArenAsilmomm alyabebekkk olabilir canım bende sıvı alacaktım kendimiz için sıvı kullanıyorum cubku ama dediğim gibi ablam bebek lekelerini sıvı deterjanların asla cıkartmadıgını söyledi
Elosenol ArenAsilmomm deterjan dan ayrı leke çıkarıcı spreyler var bebek kıyafet leri için denedim çıkardı sıvı deterjan makine ömrü için iyi bence ve çamaşır larda kalıntı bırakmıyor
gulcan_ucur Ariel sivi deterjan kulaniyorum memnunum ama oglum 16 aylik zor lekelere leke cikarici sprey sikiyorum oyle aiyorum
Nazliii35 alyabebekkk sıvı kullanmadım roxy ve dalan kullandım hep hala da öyle kullanıyorum mis gibi kokuyor
Bukettt-5 Siveno alıcam içinde hiçbir katkı maddesi yok bebeğim için en sağlıklısı lekeler içinde ayrıyetten leke çıkarıcı kullanıcam
DRYD Ben dalan roxy aldım. Ama birkaç kıyafette kalıntı bıraktı. Bir sonraki yıkamamda da aynısını yaparsa değiştiricem