minikdefnemm 1 haftadır falan geceleri asla uyuyamıyorum deliricem ya bi türlü dalamıyorum 🤦🏻♀️ Uykum olmasına rağmen bunu yaşayan var mı neden oluyor cidden uykusuz kalıyorum 😣
tugbaacng minikdefnemm 25. Haftadayım hala uyuyamıyorum. Rahat yatamamak, sık wc ihtiyacı, bazen bulantı, bacaklarda kramp, çatlakların acısı uyutmuyor..sabahları daha verimli uyuyorum öğleden sonra uyanıyorum.
nuriyedemir minikdefnemm 20 haftalık oldum aynı durum bende de var uyuyorum gece kalkıyorum birdaha bi sağa dön. Bi sola dön 😂 anca geri uyuyorum
Eteby minikdefnemm minikdefnemm doğuma kadar böyle gidecek sanırım bizde 16 haftaligiz Bizdede öyle bacak arasına yastık falan alıyorum yine o uykuya geçişimi hızlandırıyor gibi
tugbaacng minikdefnemm ben de böyle bazen öfkelenip üzülüyorum rahat olmadıgım için, 25 haftalıgız bazen kusuyorum.. o an bebiş tekme atınca şükrediyorum kim bilir kaç kişi bunu yaşamak için nelerini vermez.. ne yapalım kısa bir süre onlar için katlanacağız inan buna bile şükür 🥰
Eymeninannesiiiii Bende asla uyuyamıyorum tam uyucam WC tekrar dalıyorum yine WC sonra agrılaeım oluyor bi bakıyorum sabah olmuş öyle uyuyorum 22 haftadayım