Minikpanda6 Merhaba hanımlar biz hava nemlendirici almayı düşünüyoruz sadece bebek için değil eşim de sürekli burnu tikanıyor bebek için de zaten iyi olur alanlar memnun olanlar markasını paylaşabilir mi henüz bilgim yok bu konuda
Mervepera Minikpanda6 canım bizde kendimiz için aldik yeni 2 3 gun oluyor deerma üstten dolan modeli nette çok ovulmustu onu aldik şimdilik memnunuz e bebekte vardi tredyolda falan tükenmiş şuan sitesindede yok e bebeğin subelerinde bulabilirsiniz 2 baktığımız subede bulduk biz
Gamzemahir13 Minikpanda6 dermanin.ki cok.guzelmis.alanlar.cok.ustten dolum.olan suan 360larda fiyati bende alcam.
Deletedmom_6 Minikpanda6 Deerma F600 Dijital Gümüş İyonlu Ultrasonik Buhar Makinası 5 lt https://www.hepsiburada.com/deerma-f600-dijital-gumus-iyonlu-ultrasonik-buhar-makinasi-5-lt-p-HBV000008F6FC?magaza=Escmarket&url_src=ios-product-detail kullanıyorum çok iyi 👌🏻
Black-34 Bende arıyordum bekleyeyim Bende odada olsun istiyorum netice de bebek yatak odasında olacak birde biz oda kapısını kapatıyoruz oda aşırı büyük de değil havasız olsun istemiyorum çok iyi olur
Mervepera Gamzemahir13 aynen onu aldik bizim aldığımızda 1 gun önce e bebekte indirim olmuş ne kadara indi bilmiyorum ama şans
Hatice9620 Kesinlikle weewell nem makinesi, otomatik düşünce nem hemen çalışıyor sıcak soğuk buhar ayarı var çok memnunuz biz