mekutlu12 tugbaacng birebir aynılarını yaşıyorum😅 her zaman içimde kıpır kıpır hissettiğim bebiş biri dokunduğu anda duruyo videoya çekiyim diyorum ben çekerken duruyo bırakınca devam ediyo ya bu kadarını hissetmesi mümkün mü 😂
tugbaacng mekutlu12 valla baksana herkes aynı şeyden şikayetçi, demek ki mümkün 🤣🤣 zaten bebek hisseder duyar ama neden duruyor ona bi sebep bulamıyorum 🤣
Morprenses tugbaacng üfff aynısı gıcık diyom bazen. Videoya çekmek istiyorum o göbekteki kıpırtıları kamerayı açınca hoppp duruyo 🤣🤣
tugbaacng Morprenses yani ben hiç videoya yakalayamıyor değilim ama normalde 10 saniye aralıklarla tık tık atıyosa kamerayı açıp 5 dakika bekliyorum 2 3 kere anca yakalıyorum 😂😂😂
Bebegim000 Bizimki babaya tepki veriyor fakat ne zaman video çekmeye kalksam tık yok kıpırdamıyor enteresan nazlı bebeler zamane bebesi bunlar 😇😇😂😂
Bebegim000 tugbaacng yok erkek canım ama nedense erkeklere aşırı tepki veriyor sanırım daha gür sesliler dikkatini çekiyor :)) 😂
GoncaClk tugbaacng benimki de aynı bana nasıl tekme atıyor resmen içerde oynuyor tam eşime diyorum duruyor 😂 yakaladığı çok nadir olmuştur 😂
Acemianne__ tugbaacng bunun sebebini öğrenmeyi çok isterdim bende☺️ Bizimki de aynı biri dokunsun uyuyor taklidi yapar izleyen olursa durur anında 🤫 elini çekince bakmayı bırakınca dalgalanır şahlanır. Ama bu aralar babasına acıyor da ona da bişeyler yapıyor. İki üç gündür eşim sevmeye başlayınca kedi gibi poposunu yukarı dikiyor 😂😂😂 çok alemler ya
biaslanannesi1 tugbaacng tıpkı benim oğlum annesi ne kadar foto çekilmeyi sevmeden babasına çekecek sanırım bu beni çok üzüyor asla video vs cekemiyorum bi bana gösteriyor tekmeleri hareketleri
tugbaacng biaslanannesi1 ne diyelim hepimizin derdi ortakmış 😂 ben de tek bahtsız benim zannediyordum 🤣
tugbaacng GoncaClk benim de erkek. Annem kız kardeşime hamileyken babam nereye elini koysa kardeşim oraya gelirdi tekme atardı. Kızlar babaya taaa anne karnında düşkün oluyor, erkeklerde anneye 🥰🥰
papatya-123 Yaa aynı bizimde öylee 🙄 Eşime yine denk geliyor son haftalar artık büyüdü ama, video çekecek olayım hoppidi olan bebek direk uykuya geçiyor 😂
Defnemmmmmm tugbaacng tabi canım başbaşayken hanfendinin götü başı ayrı oynuyor biri dokunsa duruyor 😀
blueberyy00 tugbaacng ah al bizden de aynısı esim o kadar üzülüyor ki bu kız bana niye böyle yapıyor diyor bazen diyorum gel hadi bak tam çok haraketli adam buruk buruk geliyor zaten duracak ki ben elimi koyunca diye ki gerçekten duruyor sesine tepki veriyor konuşunca ama elini koyunca duruyor 2 aydır rahat hissediyorum haraketini çok düzenli ben eşimin elini koyduğunda hissetmesi sayılıdir yani ☺️☺️
tugbaacng blueberyy00 yaa üzülüyor mu eşiniz. Benim eşim de bir kere elini koydu hep hafif tekmelerine denk gelmişti, baya sağlam bi tekme atınca birden korkmuştu😂😂😂