DenizBilge B1983 Ben de o yüzden 3 numaradan büyüğünü almadım canım. Emin olsam tüm numaraları stoklardım. Bazen çok uygun kampanyalar oluyor çünkü. Hatta şu zamlardan sonra keşke daha fazla alsaymışım dediğim zamanlar oldu
B1983 DenizBilge bende kararsız kaldim halbuki 3.bebegim ama ben diğerlerinde hep molfix kullandim cok memnundum ama simdi molfix göremiyorum pek
DenizBilge B1983 Ulaşımı kolay olmayan bez kullanmakta ilerde sıkıntı yaratabilir. Bitse acil lazım olsa büyük sorun gerçekten
Melek3 Oznur124 ben ondan almistm 😊 tabi bebeğim aldım 3 pakete hep sicamasa da Yavrucum neysem biz memnunduk sanirm doktorları bişi demedine göre iyidir
kubrads01 Oznur124 kaliteli bez pişikte yapmıyor ama biraz esneyen cinsten değil o yüzden 1 numarayı çok almayın bebeğim 2 aylık oldu biz 2 numaraya geçtik hemen ve bebeğimde kilolu değil
B1983 Hatice9620 ben natural 2 numara aldim yorumlarda kalıbı küçük dedikleri icin neyse ki 1 paket almıştım
hazalinannesi_1 Oznur124 kızımda kullandım aşırı pişik yaptı et gibi kıpkırmızı oldu halbuki doğal pamuk ama bebekten bebeğe değişiyo görümcemde onu kullandı bize primadan baskası iyi gelmedi
Ece003 Oznur124 sleppy değil ama baby turco aldım gayet temiz içerikli ve kaliteli gözüküyor ıslak mendil olarakta onu aldım en hesaplı en temiz içerikli