Prens1prenses2 Hayatımda hiç bu kadar sivilce görmemiştim sırtım ve göğsüm dolmuş resmen bu durumu taşıyan varmı doğumdan sonra geçiyor mu peki 39+2 olduk bu arada
GSenayG Prens1prenses2 30 haftalığız çenemde iki haftadır ergenlik sivilcesi gibi sivilce cıktı, boynumdada var baya ergenlik yasıyorum 🤦🏻♀️Cikdim cok yağlandı eşşek sütü sabunu, keçi sütü sabunu iyi geldi tavsiye ederim
hamisanne_63 Prens1prenses2 sırtım hep sivilce doldu yüzümde minik minik kanlı lekeler oluştu sivilce gibi minicik bu hamilelik hiç yaramadı bana ya😩
Prens1prenses2 GSenayG ay hiç sormayın ya benimde boynumda dekoltemde ve sırtımda bildiğiniz dolmuş ergenlikte bile bu kadar çıkmadı yani bide kocaman kocaman bildiğiniz
Derin0712 Prens1prenses2 bnmde gebelik boyunca ilk zmnlar ozellikle yuzum cok sivilce doldu suan bile izleri var cok üzülüyorum harita gbi oldu yuzum
Gorkeminannesi Prens1prenses2 sivilcelenenler kervanında ben de varim🙋🏻♀️ bebeğinizin cinsiyeti ne acaba
Prens1prenses2 Gorkeminannesi sizinki ne acaba benimki hep erkek dediler ve doğacak artık 39+2 olduk şüphelensem mi acanba ama internete baktığımda da erkek bebeklerde oluyormuş diyordu bende 2 tane kız bebeğim var hiç böyle birşey görmedim onlarda yüzüm lekee olmuştu bunda yüzümde birşey yok sivilce var ve vücudumda çıktı
Aylin_16 Prens1prenses2 benim de iki oğlumun hamileliğimde cildim bebek gibi olmuştu pırıl pırıldı şuan yüzüm sivilce içinde ergen gibi oldum özellikle boynumda kocaman çıkıyor 🥴 kızım olucak inşallah cinsiyetle ilgili mi hormonlarla mı bilmiyorum çevremde kız annenin güzelliğini çeker yüzünden diyorlar 😅
GoncaClk Prens1prenses2 aynen ya kendimi durduramiyorum da eşim psikopatmisin diyor ama takıntı olmuş bende artık illa yolcam 😂
Boesie Prens1prenses2 Benimde kalcamdan cikiyor cok ilginc gercekten umarim dogumdan sonra gecer🤦🏻♀️
Prens1prenses2 GoncaClk ben o kadar söyledim ki eşim artık duymamazlıktan geliyor valla izi kalırsa çok kötü olucak hep boğazlı kazak giymek zorunda kalıncam 🥲