Evet sıra bana geldi. Hazır mısınız.☺️
Güzel bir doğum hikayemle sizlerleyim.
39+0 iken doktorum çatı muayenemi yaptı. Doğumu tetiklemek için rahmini uyardım dedi ve bir santim açıklığım vardı. Eve geldiğimde hafif kanamam olmuştu sonra serüven başladı lekelerimin ardı arkası kesilmedi ertesi gün nişanım geldi ben beklemeye devam Çarşamba günü burada bir bayanın doğumu başlatan bir video paylaştığını gördüm pek ihtimal vermedim ama aman ne olacak sanki yapayım boş oturacagima dedim o gün üç sefer yaptım zaten yedi dk birseydi sanırım. Perşembe günü öğlen uyumuşum bir kalktım şu sızar gibi akıntı var dup duru biraz şüphelendim sonra anneme söyledim doktorunu ara sor dedi oda suyun geliyorsa gel bir an önce dedi ama emin de olamıyorum ikinci gebeliğim ama daha önce yaşamadım böyle birşey beklemeye devam ettim saat üç buçuk civarı oturuyordum tam oğlumla uğraşır şakalasırken birşeyin istemsizce vücudumdan aktığını farkettim anneme anne tutamıyorum suyum geliyor dedim ama gerçekten musluktan bosalircasina suyum geldi ve o an kesinlikle tutamıyorsun hemen hazırlandık düştük yola akşam beş de hastaneye giriş yaptık açıklığım 3 buçuk santimmis ebe doğum başlamış çok güzel dedi sonra doktorum geldi baktı sancin yok biraz suni takviyesi yapacağız sonra geceye kalmadan dogurursun ALLAH’IN izniyle dedi ben geleceğim yine diyerek dua ede ede gitti ebem o kadar iyiydi ki anlatamam hakkını kesinlikle ödeyemem kesinlikle motive çok önemli beş buçuk civarı suni verilmeye başladı ben yatmadım pilates topuyla ve o videodan hatirladiklarimla yaptım bazı hareketleri bir baktılar beş santim olmuş suniyi durdurdular benim sancılarım başlamıştı daha fazlasına gerek duymadılar yumuşatıcı iğne vuracağız hemen açılsın diye dedi ebem benim sancılar iyice yoğunlaştı ben o sancıyla hareketlere devam sonra nst falan derken açıklığa bakıldı sekize yaklaşmış doktorumu aradılar geldi hadi doğum başlıyor diye beni aldılar dogumhaneye ordada sancım geldikçe ikindim açılmam birazda orada oldu. Doktorum hadi doğumun başlıyor bak saçını görüyorum bir kere sonuna kadar ıkın bitsin çok güzel oluyor doğumun falan diye motive ediyor ben ikiniyorum ama son ana nefesim kalmıyor oksijen taktılar bana çok güzel ama son dk nefesin yetmiyor destek alalım diye cerrahi bolumunden birini çağırdılar karnıma bastırdı ben iyice ikindim derken doktorum tamam daha fazla ıkınma derin nefes al dedi ve bitti o ağrı sancı kızımı gordukten sonra hicbirseymis bu arada oğlum 2019 da 22:24 geçe doğmuştu kızım 22:25 geçe doğdu ☺️☺️ sormak istedikleriniz varsa yanitlayabilirim. Bu arada buraya gitmeden yazmıştım dua edin diye hepiniz aklimdaydiniz ve o sancıları çekerken dilimde hep size dualarım vardı bir avazda kurtulun inşallah yaklaşık 6 saatlik serüvenim bu kadar. Sizlere de şimdiden hayırlı doğumlar.
Haa bu arada o videoya Cook inanıyorum o arkadaşı buluyum özellikle teşekkür edecegim. Ben o videoyu yaptıktan hemen ertesi gün doğurdum dediği gerçekten işe yaradı.😍