gizemka Merhaba anneler, bugünkü tahlilde idrarımda keton +1 çıkmış. Yarın pazar doktoruma da ulaşamayacağım. Panikledim biraz:( başına gelip doğum yapan var mı? Bebeğe zararı olabilir diye korkuyorum
gamzosgamzos gizemka açsanız keton pozitif çıkabilir benim hep +2 cıkardı gebelik sekerim vardı ve diyetteydim yani genel olarak hep ac oldugum icin doktorum ac olup olmadıgimi sorar ac oldugumu duyunca normal oldugunu söylerdi
gizemka gamzosgamzos teşekkür ederim cevabınız için bebeğe bir zararı olmadı öyleyse. Çok sevindim. 🙏🏻 Ben de tahlil olacağı için hem aç hem de bir iki gündür az su içerek gitmiştim
aysefatma12 Bendede cikti ac oldugum icin bir hafta sonra tekrar tahlil verdim negatife dondu 2 doktorum da acliktan oldugunu iletti
gizemka aysefatma12 teşekkürler cevabınız için. Ben de tekrar vereceğim bu defa tok vereyim öyleyse. Aç gitmiştim bu ara suyu da az içiyorum. Umarım ondandır. Siz doğum yaptınız mı?
senem4545 Benim Hamileliğimin bir buçuk aylıkken olmuştu Bulantılarımdan Dolayı 3 gün hiç Birşey yiyememiştim Hastaneye gitdiğimde İdrarım da keton Yüksekti iki Gün Hastanede kalmıştım
gizemka senem4545 Geçmiş olsun size de. Doğum yaptınız mı bir sıkıntı yaşamadınız değil mi bununla ilgili?
gamzosgamzos gizemka sanada gecmiş olsun canım 🙏 yok çok şükür hatta bugün doğum günumüz 2 yaşında olduk 😍
aysefatma12 gizemka daha yapmadim idrar yplu enfeksiyonu cikti bnde bu hafta ilac verdi kullandim bitti ocakta tekrar idrar vericem gectimi bakalim :)
senem4545 gizemka Teşekkür ederim Yok Doğum Yapmadım Daha Henüz 37+4 haftalık hamileyim O zaman 2 gün hastanede yatdım 10 tane serum Yedim Sonra Tahilillerim Yapıldı Düzelmişti Bir dahada bir sorun yaşamadım Düzenli Tahlillerim yapılıyor Sizinde Sorun Yaratıcağını Düşünmüyorum Zaten İlerlemiş olsa Doktorunuz müdahale Eder ☺️
gizemka senem4545 anladım.. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah azaltmışsınız be güzel ☺️🙏🏻 Ben bu tahlili endokrinde yaptırdım. Aylık kontrolüm salı günü kadın doğum doktorumda. Henüz görmedi. Umarım önemli değildir bakalım.