Dygkla Merhaba 14 haftalik hamileyim. 1 ay sonra 3 saatlik ucak seyahati yapicam. Sizler yaptinizmi? Korona da var. Kafam karisik
hunilimom Dygkla 31. Haftadan sonra alınmıyor diye biliyorum o yüzden sıkıntı olmaz benim arkadaşım çok gelio gitti uçakla
busrasahinn Dygkla korona gelmeden hemen önce 19 haftalıkken yaptım canım 1 saatlikti ama doktoruma danismistim yine sizde doktorunuza danışmadan binmeyin ne olur ne olmaz
eusl Dygkla Ben gebeliğimi İstanbulda öğrenmiştim memleketime uçak seyahatini ile 6 haftalıkken yaptım sorun olmadı uçak sarsan bir şey değil zaten maskeyi de indirmedim hiç ama bayram olduğu için rötar yaptı havasız hissetmiştim midem bulanmıştı maske de var diye
limonluanne Bende merak ediyorum deneyimli anneler cevap verirse sevinirim bende 5 saatlik bir uçuş yapacağım..
Akca01 6 haftalikti ucaga bindigimde m Allahim sukur bibsorun yasamadim. Maske kuralina uyarsaniz kibzaten sureklinuyariyorlar o konuda. Bi sorun olmaz. Islak mendol vs silin ellerinizi de..
Zeynepneslihan Yapabiliyorsunuz. Sadece 34 haftadan sonra doktor imzasıyla alıyorlar ben kızımda bir kaç kez binmiştim.
beknih Dygkla merhaba, 5 aylık gebeyken doktor onayı ile uçak yolculuğu yaptım. Siz ve bebeğiniz için en doğru kararı doktor verecektir. Bence doktorunuza danışın. İçiniz ferah bir şekilde yolculuk edersiniz 🙏🏻