Irem13 Bebeğime alışveriş yapmam gerek fakat yararlı be gerekli olan şeyleri a dan z ye liste yapmak istiyorum. İlk hamileliğim 🥰
Asyaveannesi36 Irem13 büyük ürünlerden başlayın derim beşik, bebek arabası, ana kucağı felan kıyafetlerde çok boğulmayın zaten çevreden de hediye çok geliyor ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez almaya başladım çok şükür bitti 36+1im
SusamTanecigi Irem13 ateş ölçer küvet termometre bebek arabası anne yani puset biberon gibi şeyleri alın öncelikle sonrasında kıyafet battaniye emzirme yastığı istediğiniz başka şeyleri alırsınız süt saçma makinesi yada kendinize pijama terlik gibi gibi bakım ürünleri bez ıslak mendil onları sona bırakın bebeğin kilosuna göre ve skt den dolayı
Irem13 Aslında bir sürü soru var aklımda onu nasıl besleyeceğim iyi olacak mı başarabilecek miyim. Gıda takviyelerine başlarken başarabilecek miyim vs vs vs🙈
Zeynosunannesii İlk olarak beşik ve bebek arabası araştırmasına girin kıyafeti sona bırakın ve ayına göre hesap yapıp bı senelik kiyafet almaya kalkmayin ilk yıl hiç tutmuyo çünkü bazı bebekler çok hızlı büyüyor